wilkbiker Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2011 jeszcze pytanko co do przewiezienia alkoholu - jak chce przewieźć 3 lokalne piwa i butelkę wódki, mam to jakoś zgłosić i zgłosić ich wartość ?
julitka11222 Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2011 Witam! lece do newarku 4 lipca z przesiadka we Frankfurcie. odlot mam z tego samego terminalu 1. moglby ktos mi napisac w 1poscie co mam zrobic po wyjsciu z samolotu we Frankfurcie? lece 1 raz;/
wilkbiker Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2011 ja lece dziś via Frankfurt. akurat o poruszanie się po lotnisku się nie boję, o tyle co mam w torbie i czy mnie nie zawrócą
Joanna30 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Witam! lece do newarku 4 lipca z przesiadka we Frankfurcie. odlot mam z tego samego terminalu 1. moglby ktos mi napisac w 1poscie co mam zrobic po wyjsciu z samolotu we Frankfurcie? lece 1 raz;/ Pierwsza strona tego wątku wyczerpująco odpowiada na Twoje pytania
sly6 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Julitka moze zacznij od przeczytania calego tematu,obejrzenia filmow oraz napisz jaka linia lotnicza lecisz do Frankfurtu-gdzie masz wylot..jaka tez tez lecisz z Frankfurtu do USA.. wilkbiker a masz moze powyzej 21 lat aby tak leciec z takim alkoholem?jesli to nie sa prezenty to nic nie wpisujesz a takie cos jak piwo powinno przejsc
julitka11222 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Lece LUFTHANSA do Frankfurtu i z Frankfurtu. Czytalam ale jeszcze raz prześledzę wszystko mam aby pytanie, czy we Frankfurcie te odloty sa na gorze?
Joanna30 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Tak. Część na poziomie drugim, a część na poziomie trzecim. W zależności od numeru bramki. Mówimy oczywiście o terminalu 1
sly6 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 i na ten numer bramki nalezy zwrocic uwage po wyladowaniu we Frankfurcie bo wylatujac z Polski mozesz miec podane ale radze sprawdzic ten numer na monitirach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.