Alon_e Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Tylko wyraziłem swoją opinie. Wszelkie ataki na mnie.. są kompletnie bezpodstawne. Proszę wytłumaczyć to konsulowni, że leci się w dobrym celu, nie mi. :-)
ty221 Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Nikt Cię nie atakuje Ja akurat angielski znam dosyć dobrze, ale z kosulem mówiłem po polsku.
Lx13 Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Problem polega na tym ze te babcie 70 letnie nigdy nie oddalają sie na dalej niż 100m od swojego płotu. Emerytura w wysokości 900pln a tu nagle trip do Nyc
sly6 Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 znam osobe co miala blisko 70 lat ,slabo znala angielski i dostala wize bo jednak podrozowala gdzies indziej i bylo widac to po paszporcie,to tez sie bierze pod uwage a co do pytan to znam je doskonale,czy planujesz isc i co bedziesz sie uczyc-czasami dodaja aby zobaczyc czy naprawde idziesz
andyopole Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Problem polega na tym ze te babcie 70 letnie nigdy nie oddalają sie na dalej niż 100m od swojego płotu. Emerytura w wysokości 900pln a tu nagle trip do Nyc Ojjjj, pieprzysz glupoty. Chyba Ty planujesz po 70-ce plecy do pieca I pled na kolana. Mam taka Ciocie, pyknelo jej 76 lat a gdybys poznal jej turystyczny dorobek (wciaz podrozuje) to jedynym grzecznym krokiem z Twojej strony byloby ucalowanie z szacunkiem jej dloni.
Lx13 Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Hahaha, zabawne doprawdy. Nie mierz całego swiata miara twojej cioci. A wiesz ze jeden facet mając grubo po 70 przepłynął kajakiem Atlantyk i to płynąc pod prąd?
sauvage Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Witajcie! Mam pytanie odnośnie adnotacji na koncie online, w historii spotkań widnieje rubryka "Is Dependent: false". Czy ktoś z Was wie co oznacza ta pozycja? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, ciekawi mnie to
ty221 Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Nie wiem, to chyba jest dla grupowych spotkań
pelasia Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Hahaha, zabawne doprawdy. Nie mierz całego swiata miara twojej cioci. A wiesz ze jeden facet mając grubo po 70 przepłynął kajakiem Atlantyk i to płynąc pod prąd? Moja mama do mnie przylatuje zwiedzac I nie mowi po angielsku. Z wiza nie miała problemu. Moj teść ma 76 lat i jest pełni sił, gdyby zachciało mu sie do Chin pojechać, zwiedzać, a po Chińsku nie mówi, to wcale by mnie to nie dziwiło. Nie to w jakim wieku jesteś a w jakiej kondycji sie liczy. Masz jakiś tok myślenia z czasów kamienia łupanego.
sauvage Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2015 Nie wiem, to chyba jest dla grupowych spotkań Jestem już po spotkaniu, wiza przyznana i byłam sama. Nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat i mnie to zaciekawiło...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.