Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko wyraziłem swoją opinie. Wszelkie ataki na mnie.. są kompletnie bezpodstawne.

Proszę wytłumaczyć to konsulowni, że leci się w dobrym celu, nie mi. :-)

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Problem polega na tym ze te babcie 70 letnie nigdy nie oddalają sie na dalej niż 100m od swojego płotu. Emerytura w wysokości 900pln a tu nagle trip do Nyc :)

Napisano

znam osobe co miala blisko 70 lat ,slabo znala angielski i dostala wize ;) bo jednak podrozowala gdzies indziej i bylo widac to po paszporcie,to tez sie bierze pod uwage

a co do pytan to znam je doskonale,czy planujesz isc i co bedziesz sie uczyc-czasami dodaja aby zobaczyc czy naprawde idziesz ;)

Napisano

Problem polega na tym ze te babcie 70 letnie nigdy nie oddalają sie na dalej niż 100m od swojego płotu. Emerytura w wysokości 900pln a tu nagle trip do Nyc :)

Ojjjj, pieprzysz glupoty. Chyba Ty planujesz po 70-ce plecy do pieca I pled na kolana.

Mam taka Ciocie, pyknelo jej 76 lat a gdybys poznal jej turystyczny dorobek (wciaz podrozuje) to jedynym grzecznym krokiem z Twojej strony byloby ucalowanie z szacunkiem jej dloni.

Napisano

Hahaha, zabawne doprawdy. Nie mierz całego swiata miara twojej cioci. A wiesz ze jeden facet mając grubo po 70 przepłynął kajakiem Atlantyk i to płynąc pod prąd?

Napisano

Witajcie!

Mam pytanie odnośnie adnotacji na koncie online, w historii spotkań widnieje rubryka "Is Dependent: false". Czy ktoś z Was wie co oznacza ta pozycja? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, ciekawi mnie to :)

Napisano

Hahaha, zabawne doprawdy. Nie mierz całego swiata miara twojej cioci. A wiesz ze jeden facet mając grubo po 70 przepłynął kajakiem Atlantyk i to płynąc pod prąd?

Moja mama do mnie przylatuje zwiedzac I nie mowi po angielsku. Z wiza nie miała problemu. Moj teść ma 76 lat i jest pełni sił, gdyby zachciało mu sie do Chin pojechać, zwiedzać, a po Chińsku nie mówi, to wcale by mnie to nie dziwiło. Nie to w jakim wieku jesteś a w jakiej kondycji sie liczy. Masz jakiś tok myślenia z czasów kamienia łupanego.

Napisano

Nie wiem, to chyba jest dla grupowych spotkań

Jestem już po spotkaniu, wiza przyznana i byłam sama. Nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat i mnie to zaciekawiło...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...