Amek Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 7 minut temu, katlia napisał: (Sprobuj pizze nowojorska. Pysznosci.) Przeczytałem "pizzę hawajską" i się przeraziłem
sysia9111 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 Zauważyłam że dużo ludzi wtedy wracało bez paszportów od okienek , czyli że przyznano im wizy , nie jest tak źle warto próbować jeśli ktoś planuje lot do Stanów .
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 W koncu jest chyba tylko ok. 5% odmow. Wiec wiekszosc odchodzi od okienka z wizami.
sysia9111 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 18 minut temu, katlia napisał: Dobrze ze napisalas, bo czytajac forum mozna by wnioskowac ze Polacy dostaja ciagle odmowy... a przeciez wiekszosc ludzi jednak szybko dostaje. Gratuluje i zycze bon voyage. (Sprobuj pizze nowojorska. Pysznosci.) Spróbuję na pewno Dziękuję 9 minut temu, Amek napisał: Przeczytałem "pizzę hawajską" i się przeraziłem 3 minuty temu, andyopole napisał: W koncu jest chyba tylko ok. 5% odmow. Wiec wiekszosc odchodzi od okienka z wizami.
bloczek2 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 Cholera my mamy z dziewczyna rozmowe w najblizszy wtorek i juz mnie skreca ze stresu Teoretycznie mam nadzieje, ze sie uda, bo wyjazd na 2 tyg do Californi, ja informatyk, dziewczyna rowniez pracujaca, we wniosku opisalem wszystko dokladnie, zatem mam nadzieje ze bedzie to tylko formalnosc
hakunaMATA Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 12 godzin temu, Michał Paczyński napisał: Cholera my mamy z dziewczyna rozmowe w najblizszy wtorek i juz mnie skreca ze stresu Teoretycznie mam nadzieje, ze sie uda, bo wyjazd na 2 tyg do Californi, ja informatyk, dziewczyna rowniez pracujaca, we wniosku opisalem wszystko dokladnie, zatem mam nadzieje ze bedzie to tylko formalnosc Będzie ok. Kalifornia cudowna na urlop, będziecie zachwyceni
bloczek2 Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 Już mamy plan wycieczki, wszystko co do dnia, wstępne loty upatrzone, noclegi "pi razy drzwi" także została tylko ta cholerna wiza Jakieś rady przed spotkaniem? Poza uśmiechaniem się i odpowiadaniem zgodnie z prawda? Jest szansa, ze ja wyjdę bez promesy a moja dziewczyna dostanie? Czy albo wszyscy, albo nikt (spotkanie wspólne) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sysia9111 Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 7 godzin temu, Michał Paczyński napisał: Już mamy plan wycieczki, wszystko co do dnia, wstępne loty upatrzone, noclegi "pi razy drzwi" także została tylko ta cholerna wiza Jakieś rady przed spotkaniem? Poza uśmiechaniem się i odpowiadaniem zgodnie z prawda? Jest szansa, ze ja wyjdę bez promesy a moja dziewczyna dostanie? Czy albo wszyscy, albo nikt (spotkanie wspólne) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Byłam w ten wtorek , powiem Ci że dużo osób dostawało promesę :> W tym ja też :> Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją dziewczynę :>
bloczek2 Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 Mam nadzieje! Nie moge sie doczekac tej rozmowy, wolalbym byc juz po
sysia9111 Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 7 godzin temu, Michał Paczyński napisał: Już mamy plan wycieczki, wszystko co do dnia, wstępne loty upatrzone, noclegi "pi razy drzwi" także została tylko ta cholerna wiza Jakieś rady przed spotkaniem? Poza uśmiechaniem się i odpowiadaniem zgodnie z prawda? Jest szansa, ze ja wyjdę bez promesy a moja dziewczyna dostanie? Czy albo wszyscy, albo nikt (spotkanie wspólne) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I nie stresuj się bo Konsul to wyczuje . Po prostu jak zadaje pytania musisz odpowiadać i to wszystko I być dobrej myśli
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.