ania j. Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Zapytam jeszcze bo się zamotałam już szczerze mówiąc zakładając że kogoś wylosowali, zaprosili na rozmowę, dostał wizę itd - teraz ma pół roku na wlot do USA - i tu już się pogubiłam - tu też liczy się kolejność czy można sobie spokojnie pod koniec tego 6ciomiesięcznego czasu wjechać?
kzielu Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Jak juz masz wize to zadna kolejnosc nie ma znaczenia. Musisz wjechac w ciagu 6 miesiecy.
Joanna30 Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale najlepiej nie odkładać tego na ostatni dzień. Chyba nawet tu była historia (czy link wklejony) kogoś, kto wyjechał na ostatnią chwilę i miał pecha, bo jakiś lot odwołali, czy coś i pojawił się na amerykańskiej ziemi już po upłynięciu wyznaczonego czasu i jego wiza była już nieważna.
ania j. Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 to już faktycznie i dosłownie na ostatnia chwilę ktoś leciał dziękuję za odpowiedzi
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 jesli glowny aplikant nie poleci jako 1 to inne osoby beda musialy czekac az ta osoba wleci,mozna leciec razem z nia to sie tyczy rodzin-malzenstw to jest co do kolejnosci wlotu -wjazdu
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 ja tylko przypominam to bo pewnie pojawi sie takie pytanie,pytania
samvan Napisano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 Czy można nie dostać zielonej karty ze względu na stan zdrowia ? Np. HIV, kiła itp. ?
sly6 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 HIV juz nie ma zakazu ...ale inne choroby,mozna nie dostac GC .ale ktore to choroby to pisze na stronach rzadowych oraz moze cos wiedziec lekarz .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.