lochraven Napisano 25 Października 2012 Zgłoś Napisano 25 Października 2012 USAF było moim 'first choice' ale nie mogę, bo GC musi być ważna ponad dwa lata. Może kiedyś! Dzięki!
Nigella Napisano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Super, trzymam kciuki z całych sił, bardzo się cieszę, że tak Ci się wszystko układa! Koniecznie daj znać jak poszło, good luck!
Cerise nomade Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Powodzenia, mam nadzieje ze wszystko dobrze poszlo!
lochraven Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 Test zdałem świetnie - 85 na 99 pkt, po czym okazało się.., że jestem za chudy. Załamka po prostu. Mam się stawić ponownie 20 listopada, i muszę przytyć jakieś 4-5 kilo, bo inaczej to nie ma opcji i moja waga mnie dyskwalifikuje :/
Nigella Napisano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2012 Dasz radę tyle przytyć w ciągu miesiąca? Na amerykańskiej "diecie" nie powinno być trudno No chyba, że masz dobry metabolizm - są ludzie, którzy za nic nie mogą przybrać na wadze niezależnie od tego, ile by zjedli...
lochraven Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 No właśnie w tym tkwi cały problem, jestem chudzielcem od zawsze - mam bardzo dobry metabolizm. Będę próbował zbudować trochę masy w mięśniach, bo i tak sporo ćwiczę teraz, mam tylko całkowity zakaz biegania No i mój rekruter każe mi się objadać ryżem, makaronami, chlebem i fast-foodami.
Nigella Napisano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2012 A nie możesz, amerykańskim zwyczajem, pozwać ich za dyskryminowanie ze względu na wagę?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.