Malgorzata77 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Tak ma sens Moj maz zarabia wystarczajaco od marca tego roku, zalacze pay stubs z otatnich 6 miesiecy + list od pracodawcy i mam nadzieje, ze nie dostaniemy RFE... Jesli jednak by sie okazalo ze jest to nie wsytarczajace, czy moglbysmy wtedy doslac affidative od joint sponsora?
karina Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Tak ma sens Moj maz zarabia wystarczajaco od marca tego roku, zalacze pay stubs z otatnich 6 miesiecy + list od pracodawcy i mam nadzieje, ze nie dostaniemy RFE... Jesli jednak by sie okazalo ze jest to nie wsytarczajace, czy moglbysmy wtedy doslac affidative od joint sponsora? Tak, wtedy mozesz doslac. List od pracodawcy powinien zawierac data rozpoczecia pracy, stanowisko, nazwe firmy, ile maz zarabia, itd. Powinien byc na papierze firmowym z orginalnym podpisem. Ten list wysylasz w orginale (reszta dokumentow to kopie).
KasiaHania Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 1) Expiration date, ktora widnieje na Twoim I-94. 2) Tak. 3) Tak. 4) Tak. 5) Tak i tak. Okej to ja sie pogubiłam mam Expiration Date w górnym prawym rogu jako : 11/30/2014 A poźniej : Admit Until Date : 2013 December 22...... Wybrałam tą z december 22 dobrze? A teraz kolejne pytanie do wniosku I-485 o wymienienie męża i dzieci w okienku męża "aplaying with you? - NO" w miejscu dzieka zaznaczam "YES?" No i czy cos strasznego sie stanie jeżeli we wniosku expiration date mam 22 grudnia a papiery składam 2 stycznia? Dziękuję za odpowiedzi z góry AHA jeszcze jedno C/O (in care of) w przypadku mojej córki mam wpisac swoje nazwisko tak?
Malgorzata77 Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Dobra date wybralas. Ja tez skaldalam po wygasnieciu I-94 jakis tydzien... Czytalam ze trzeba sie starac wyslac papiery przed expiration date, ale ze jesli sie zlozy troche pozniej to nie szkodzi W przyszlym tygodniu mam juz biometrics umowione wiec chyba wszystko w porzadku
Sara Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 data poprawna ja mam biometrics 9 stycznia
Sara Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Byłam dzisiaj na biometrics w portland. Cały proces łącznie z czekaniem trwał może 20 min. Wypełniłam jedna formę, zdjęto mi odciski palców i zrobiono zdjęcie. I wsio:) miałam ze sobą appointment notice i state ID card. appointment notice mi zwrócili z pieczątka. Nie muszę tego nigdzie odsyłać ? To jest jedynie potwierdzenie dla mnie ze odbyłam wizytę?
andyopole Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Byłam dzisiaj na biometrics w portland. Cały proces łącznie z czekaniem trwał może 20 min. Wypełniłam jedna formę, zdjęto mi odciski palców i zrobiono zdjęcie. I wsio:) miałam ze sobą appointment notice i state ID card. appointment notice mi zwrócili z pieczątka. Nie muszę tego nigdzie odsyłać ? To jest jedynie potwierdzenie dla mnie ze odbyłam wizytę? Schowaj na pamiatke. Bedzie co wnukom pokazywac...
Malgorzata77 Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Tak, ja bylam we wtorek, wygladalo to dokladnie tak samo
Sara Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Hej dostałam kolejne wezwanie na biometrics. Już bez opłat. Pisze ze FBI was unable to process your fingerprints card i ze mam sie stawić ponownie. Czy ktokolwiek miał taka sytuacje?
jkb Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Osobiscie nie mialem, ale to sie zdarza jak odciski sa wykonane nieprawidlowo. Bezstresowo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.