Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Właśnie odebrałem paszport i dokumenty z TNT :) :)

Nie to że bym narzekał, ale rozmawiałem z kobitką z tnt dlaczego nie mogli mi tego wysłac do domu ....a ona powiedziała że to ambasada sobie tak zażyczyła?! Ja musiałem jechac ogolnie 60 km ale w biurze tnt powiedziano mi że byli ludzie ktorzy jechali ok 150km :/

Napisano

wydaje mi sie ze naciagaja ludzi na kase co o tym myslicie ???

Alez skad - wysylanie kasy do jakiegos goscia w UK jest calkowicie logiczne i normalne... Wszyscy tak robia...

Napisano

Właśnie odebrałem paszport i dokumenty z TNT :) :)

Nie to że bym narzekał, ale rozmawiałem z kobitką z tnt dlaczego nie mogli mi tego wysłac do domu ....a ona powiedziała że to ambasada sobie tak zażyczyła?! Ja musiałem jechac ogolnie 60 km ale w biurze tnt powiedziano mi że byli ludzie ktorzy jechali ok 150km :/

Od połowy sierpnia tego roku juz tak jest. Przedtem, gdy zajmował się tym DHL to dostarczane były przesyłki do domu w tej chwili, należy odebrać je w wybranym wcześniej punkcie TNT. Myślę, że to kwestia ograniczenia kosztów (oczywiście nie naszych ;) ) i stąd te zmiany.

Napisano

dostałam właśnie zaproszenie na 17 grudnia numer sprawy 79XX czyli wszystko zgodnie z planem oby tak dalej :)

z tym TNT to zmiana na gorsze ale to nie jedyna np zeby za wize nawet turystyczna zapłacić trzeba udać się do Banku pocztowego którego w małych miastach nie ma. Zniechęcają tylko ludzi do stawania po wizę tyle zachodu z tym wszystkim

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...