Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

pytanie do osób, które wysyałay zapytanie do KRK o zaświadczenie no niekaralności. W jaki spsób opłaciliscie zaświadczenie? Czy kupowaliście znaczek w sądzie w swojej miescowości i późnej włożyliśćie go do jednej koperty z wnioskiem?

Napisano

Witajcie mam pytanie odnośnie samej rozmowy mam termin juz na czwartek zaczynam panikowac bo chyba jestem słabo przygotowana nie mam oswiadczenia z us o tym ze mnie ktos utrzyma choć ciotka obiecała pomoc ale jakos tak wyszło i nie wysłała i pracy tez nie mam kurcze jak mam rozmawiac co mowicie odnosnie planow ze co bede szukac pracy z mezem i jeszcze 2 dzieci tak na serio to wiem ze damy rade bylismy tam i wiem o co chodzi tylko jak przekonac konsula?

Napisano

Witajcie mam pytanie odnośnie samej rozmowy mam termin juz na czwartek zaczynam panikowac bo chyba jestem słabo przygotowana nie mam oswiadczenia z us o tym ze mnie ktos utrzyma choć ciotka obiecała pomoc ale jakos tak wyszło i nie wysłała i pracy tez nie mam kurcze jak mam rozmawiac co mowicie odnosnie planow ze co bede szukac pracy z mezem i jeszcze 2 dzieci tak na serio to wiem ze damy rade bylismy tam i wiem o co chodzi tylko jak przekonac konsula?

Jeśli pojawi się takie pytanie podczas rozmowy - powiedziec co chcecie robić w USA aby się tam utrzymać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...