OLUDOMI Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2012 dlaczego juz 2 raz odpisali mi ze nei sa wstanie przetworzyć mojego pytania?? kurde
OLUDOMI Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2012 a wysłałam 22 czerwca papiery nie wiem czy wysłac im droga elektroniczna jeszcze raz czy do nich zadzwonić ? a takie pytanie po 15 sierpnia to co będzie wiadomo czy przyjęli moje papiery czy nie ? bo tego za bardzo nie kumam mimo ze mam numer ok 23 000 czy cos bede wiedzieć po 15 sierpnia? zresztą zadzwonić do nich i tak mogę dopiero po 15 sierpnia bo wracam do kraju
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 dejmos ,tyle daja czasu aby lekarza zalatwic przemo84 podaj mi jej pewne dane na pw i ja to sprawdze jak nazwisko,date urodzenia i numer. bedzie wiadome czy masz rozmowe na dany miesiac,.
OLUDOMI Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 czyli ja po 15 sierpnia nic nie bede wiedziała bo mam za wysoki numer czyli musze dzwonic...
jaroamg Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam Co z adresem do wysyłki zielonej karty? Chodzi mi o to, czy kartę musimy odebrać w USA czy np w ambasadzie w Polsce? Jak to praktycznie wygląda?,
kzielu Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Zielona karta jest aktywowana w momencie wjazdu do US (w postaci stempla w paszporcie) - w ambasadzie dostajecie wize imigracyjna upowazniajaca do wjazdu do US i nic wiecej. Koniec koncow - musicie odebrac w US.
mikun Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Czy jak ktos ma nr wysoki i dajmy na to nie załapie sie juz na GC (bo rozumiem ze nie wszyscy sie załapią) to zaczyna wszystko od nowa i zgłasza sie do nastepnej loterii czy gdzies tam oczekuje na......coś...?
marta19900 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Do tej pory nic nie dostałam , a papiery poszly z 2,5 miesiąca temu. Mam też pytanie, bo chcę rezydenta a nie cała zieloną kartę, czy to się załatwia w ambasadzie ?
Joanna30 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Bycie rezydentem USA jest tożsame z posiadaniem zielonej karty. To nie jest coś innego, ale to samo. Nie ma czegoś takiego, jak niecała zielona karta. Jeśli chodziło Ci o uzyskanie wizy turystycznej, to wybralaś złą ścieżkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.