ilya_ Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 ano prawda! ciekawe ile jeszcze osob z tego forum wylosowalo i wyjedzie jak sie skonczy ten kocioł..to przedstawie ile co i jak...bo co chwile ktos nowo zarejestrowany pisze, ze jest na tak lub na nie.
emigum Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 jest roznica w ratowaniu zycia a sponsorowaniu na GC. twoim tokiem myslenia to kazdy, ktory sie majatku dorobil powinien utrzymywac rodzenstwo ktore siedzi na tylku i czeka az mu z nieba spadnie, bo w koncu to rodzina i trzeba im pomagac. zobowiazanie finansowe przy sponsorowaniu moze wykazac, ze brat jest tym chwastem a nie siostra... I taka właśnie jest różnica między niektórymi polaczkami, a Żydami. Czego jak czego, ale tego możemy się od nich nauczyć. Nic dodać nic ująć.
River Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 Gratulacje dla tych ktorzy wylosowali Czy jest na forum jakis watek opisujace perypetie ludzi po wylosowaniu?Opis ich zycia w Usa?
ilya_ Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 tak jest np to: http://forum.usa.info.pl/topic/6329-gc-i-zycie-w-bay-area-%3B-wlasnie-mija-rok/
maciopa Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 Myślę, że ciekawie może wyglądać statystyka: wiek, wykształcenie, liczba dzieci względem wylosowania. Ciekawe, czy dałoby się zauważyć jakiś trend... w sumie to bardzo dobry pomysł - sam się zastanawiałem czy istnieje jakaś zależność np w zakresie wieku/wykształcenia osób które zostały wylosowane.
River Napisano 6 Maja 2012 Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 tak jest np to: http://forum.usa.info.pl/topic/6329-gc-i-zycie-w-bay-area-%3B-wlasnie-mija-rok/ Dzieki,swietny temat.Tylko podziwiac szybka adaptacje autora:ehem:
cleo1809 Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 No to jeszcze w nawiazaniu do tematu i zeby w statystykach bylo ok.. ja tez nie zostalam wylosowana ale swiat mi sie nie zawalil jak co niektorym
Sun Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 O matko ale tu gorąca dyskusja się wywiązała. Co do statystyk to też jestem ciekawa. Jakoś rocznik '85 ma chyba niezła reprezentację?
ilya_ Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 O matko ale tu gorąca dyskusja się wywiązała. Co do statystyk to też jestem ciekawa. Jakoś rocznik '85 ma chyba niezła reprezentację? to chyba taki rocznik w swiezo po studiach...i dopiero zaczynajacy kariere zawodową
coldsauce Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 To samo tutaj...."Has not been selected"....rocznik 82.., a co do atakow na forumowiczow, ktorzy bardziej liczyli na "wygrana" niz inni....po co to?....No nic...life goes on...every day...all day...gratulacje dla wylosowanych...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.