kostaryka Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 a ku ku szkoda sly'u ze nie przekleiles postów, bo ciekawie sie czytało....
pagier Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Ktoś orientuje się może, jak to by wyglądało, gdyby pojechać na wizę turystyczną, znaleźć pracę i starać sie na miejscu o pozwolenie na pracę? Jest takie coś możliwe?
kzielu Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Nie ma czegoś takiego jak staranie się o pozwolenie na pracę... Możesz próbować znaleźć pracodawcę który Cie zasponsoruje na wizę pracowniczą (przy okazji - dowolny overstay dyskwalifikuje z takowej), ale to jak szukanie igły w stogu siana... No i do pracowniczej musisz się kwalifikować, ma capy, H-1B wydawane są od października itd...
dareknow0 Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Sly -pewnie się spodziewałeś ,że tu się pojawią wpisy osób które wylosowały GC a tymczasem CISZA
ilya_ Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Sly -pewnie się spodziewałeś ,że tu się pojawią wpisy osób które wylosowały GC a tymczasem CISZA 1 osoba jak wczoraj wylosowala i napisala na forum to niezbyt dobrze jej forumowicze pisali....eh
sly6 Posted May 2, 2012 Author Report Posted May 2, 2012 takie posty tutaj tez byly by usuwane ;)co tam sie pisalo jednak kulture nalezy zachowac co innego swoje zdanie .
dSs3 Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 ciagle mi wyskakuje The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page. a dobrze wszystko wpisuje...
Joanna30 Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Kurcze, no to taka dyskusja mnie ominęła... Gratuluję wygranym! Jeśli dobrze widziałam to trzy dziewczyny z forum wygrały
janek1984 Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Ktoś orientuje się może, jak to by wyglądało, gdyby pojechać na wizę turystyczną, znaleźć pracę i starać sie na miejscu o pozwolenie na pracę? Jest takie coś możliwe? bardzo cięęęęęężko
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.