OLUDOMI Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 nie czepiajmy się o słowo przekręcone!! to bez sensu
Joanna30 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 nie czepiajmy się o słowo przekręcone!! to bez sensu To nie jest przekręcone słowo. Słowo to można sobie raz przekręcić, ale dwa razy taki byk strzelić... Z całym szacunkiem, ale ręce opadają...
OLUDOMI Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 .................................................................................................................................................................................
wojtkow Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Chyba nie do wszystkich dotarło, że dziś nie będzie wyników dolosowania, bo strona "wizowa" padła i nie można się zalogować do sprawdzania wyników (Ja oczywiście wiedziałem, że to nie dziś, ale sprawdzałem tak na wszelki wypadek )
OLUDOMI Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 nie padła ja sprawdziła przed chwilką moich rodziców numer i nie rozumiem tylko dlaczego ktoś pisze ze wyświetla mu się żeby sprawdzać do 22 października czy coś takiego u mnie nic takiego nie pisze,,,,,,,
krzychu. Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 A no znów ciężko się dostać. Przed 19tą się udało i widniała wciąż ta sama informacja: Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. Please note that more entries may be selected on October 1, 2012 at noon (EDT), and we encourage you to keep your confirmation information to check again at that time to see if you have been selected. Poczekamy zobaczymy
konstancja Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 tak sobie pomyslalam, ze niezlego bajzlu sobie narobili z tą loterią, zbiegły sie w czasie 2 terminy nowej 2014 i dolosowania 2013, przez kolejne 3 dni do tygodnia a nawet do 22 tego siądzie im serwer na dobre
mikun Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 chyba nic sie nie dzieje generalnie bo na zagranicznych forach cisza także faktycznie to dolosowywanie jak bedzie to 22ego albo w ogóle...
pająk3 Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 Może cos z tego będzie u mnie dzisiaj widnieje Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. More entries will be selected in early October 2012, so please keep your confirmation information until at least that time. Więc może będzie to dolosowanie na dniach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.