Gucio Napisano 11 Maja 2012 Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Ja robilem badania w Poznaniu jakies 10 lat temu. Byl 1 lekarz ktory byl bardzo nieprzyjemny i chamski. Taki czeresniak, ale nie bylo innego wyjscia do nastepny lekarz byl w Warszawie. Pamietam tylko zajsice ze przede mnie wchodzila mloda dziewczyan ktora jechala do brata, i na studia. I ten lekarz cos sie do niej "doczepil" i laska wyszla z placzem. A ja akurat stalem i rozmawialem z jej bratem (do ktorego jechala) i mama. Jak ta dziwczyna wyszla z laczem to zaraz oni podbiegli do niej i chwilke rozmawiali (ja sie nie pchalem bo bylo widac ze cos nie tak). I za wchile ten brat sie wkurzyl i powiedzial ze se pogada z tym doktorkiem no i wszedl do baginetu i zmknal za soba dzrzwi. Bylo sylac jakies podniesione glosy i koles wyszedl i powiedzial ze spotkamy sie w sadzie i ze on sie postaram zeby juz on wiecej nie prowadzial tych badan lekarskich. Z mojej pozniejszej rozmowy z kolsiem dowiedzialem sie ze lekrzac cos sie tem dopierdzielal do laski i robil jakies nieprzyjemne komentarze, a jej brat z ktorym gadalem byl z pochodzenia polakiem, ale mieszkal do kilkunastu lat w usa i pracowal w jakims szpitalu akademiskim jako profesor neurologii i jest ogolnie znany. Po tym wszystkim doktorek wziol 45 minut przerwy i jak ja milalem z nim spotkanie to juz byl mniej "przebojowy" i odnosil sie do mnie jakos bardziej normalnie w porownaniu to tego co wyprawial przed tem.
dareknow0 Napisano 11 Maja 2012 Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Może to już nie istotne .Ja też robiłem w Poznaniu i była bardzo miła Pani doktor. Wszystko zależy na kogo trafisz . Jeśli w Poznaniu już nie robią to teraz wiem
sly6 Napisano 12 Maja 2012 Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 Teraz w Poznaniu nie ma badan ale kto to wie co bedzie potem ..nalezy sprawdzac strone Ambasady co jakis czas.
mis Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2012 Jestem ciekawy ile te badania i wizyta u lekarza kosztuja np. w warszawie.
SuperTraveller Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2012 Było już na forum. Tu masz całą relację osoby która takie badania robiła w Krakowie - http://forum.usa.inf...ini-przewodnik/
sly6 Napisano 26 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2012 na stronie Ambasady USA tak samo pisze ile takie cos kosztuje .podawalem tez linka do linka do tego nie wliczajac w to szczepionek ...
linkilink Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2012 Witam. wybieram się jutro na badania lekarskie do Warszawy dokładnie jadę z Olsztyna do Warszawy może ktoś chce dołączyć pozdrawiam
Acardka Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2012 Szkoda, ze nie spotkaliśmy się dwa miesiące temu Byłoby raźniej Mieszkałam w Olsztynie.
Juan Arcadio Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2012 witam, czy ktos moze mi podpowiedziec jaki szczepienia musze miec na badania lekarskie zeby nie bylo problemow?? czy konieczna jest miedzynarodowa karta szczepien czy wystarcza zaswiadczenia z osrodka zdrowia i uzyskanych szczepieniach?? za 40 dni mam wizyte w ambasadzie z DV-2013
sly6 Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2012 spytaj sie w danym osrodku zdrowia co takie badania robi ostatnio ktos na forum pisal ze wystarcza te szczepienia co mial w dziecinstwie i jako mlodzieniec ale pod warunkiem ze masz karte szczepien ze soba -ta co wydawali ze szkoly
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.