Mila90 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Zdaje sobie sprawe bardzo dobrze i wiem ze trzeba załatwiac sobie pozwolenia i wszystko a ja jestem człowiekiem konsekwentym i bede dazyc do tego i licze w tym tez na wasza pomoc i rade
Joanna30 Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Ale o jakich Ty pozwoleniach mówisz? Żeby wyjechać i móc tam pracować, to przede wszystkim musisz mieć odpowiednią wizę. Bez niej wszelkie pozwolenia/licencje/certyfikaty będą kompletnie bezużytecznie (jeśli w ogóle uda Ci się je zdobyć). Może więc najpierw skup się na zdobyciu wizy, a potem (np. poprzez google i przez lekturę tego forum) znajdziesz informacje, gdzie na jakie zarobki masz szanse.
Mila90 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Ja wiem ze wiza najwazniejsza najbardziej to sie boje rozmowy z konsulem. Bede sie starał marzenia spełnic jak najszybciej
sly6 Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Mila najpierw piszesz ze chcesz wszystko robic legalnie a teraz boisz sie rozmowy z Konsulem a wiec chodzi Ci o wize turystyczna> a wiec zaczniesz cos nielegalnego,tak mam to rozumiec?
kzielu Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Ja wiem ze wiza najwazniejsza najbardziej to sie boje rozmowy z konsulem. Bede sie starał marzenia spełnic jak najszybciej Jezeli chcesz turystyczna, to zapomnij o certyfikatach i innych bzdurach - nielegalnie nie masz szans na prace wymagajaca jakichkolwiek kwalifikacji. Jezeli legalnie to zupelnie nie zdajesz sobie sprawy co jest wymagane do legalnej pracy i na zdobyciu tych informacji sie skup bo Twoje pytania nie maja zadnego sensu...
Mila90 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 niie nic z tych rzeczy wszystko legalnie tylko boje sie ze sie zawiesze na rozmowie i zaczne dukac po angielsku ;D nic nielegalnie niechce robic niechce bana do konca zycia dostac.
katlia Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Ale wlasnie NIE MOZESZ pojechac do USA do pracy na wizie turystycznej. Wiec o jaka wize ci chodzi ?
kzielu Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2012 niie nic z tych rzeczy wszystko legalnie tylko boje sie ze sie zawiesze na rozmowie i zaczne dukac po angielsku ;D nic nielegalnie niechce robic niechce bana do konca zycia dostac. Jakiej rozmowie ? O jaka wize ?
sly6 Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2012 Tutaj pewnie chodzi o rozmowe o wize pracownicza ,bo kiedys Karina pisala cos o rozmowie w Konsulacie .
Mila90 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2012 tak wiza pracownicza chce wszystko legal miec
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.