onaaa Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 witam, pierwszy raz lece samolotem i mam duze obawy. niedlugo lece do Waszyngtonu i Mam przesiadke w amsterdamie, czas miedzy odlotem w Amsterdamie to godzina. Jak myslicie czy to jest wystarczajacy czas na znalezienie odpowiedniej bramki i odprawe? Jakie jest lotnisko w Amsterdamie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 jest latwe to lotnisko jak sie idzie po znakach to znajdziesz odpowiednia bramke i sie nie zgubisz..1 godz jest w sam raz,,mi wystarczylo nie cale 30 min aby przejsc chyba ze chcesz chodzic po sklepach to juz inna sprawa..wtedy musisz miec wiecej czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
onaaa Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 planuje tylko przejsc z bramki do bramki wole nie zachodzic do żadnego sklepu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Lotnisko w Amsterdamie jest duże, ale świetnie oznakowane, więc nie powinnaś mieć żadnych problemów z przejściem do odpowiedniej bramki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 jesli tak to zdarzysz bez problemu ,jak bedziesz isc po oznaczeniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Godzina w AMS wystarcza spokojnie jezeli dolecisz o planowanym czasie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onaaa Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 dziekuje za odpowiedzi;) mam nadzieje, ze obedzie sie bez jakichs przeszkod Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwareek Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Spokojnie dasz rade, nawet moja tesciowa ktora nie zna angielskiego i pierwszy raz leciala samolotem sie odnalazla . A kiedy lecisz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onaaa Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 24go czerwca Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbinio Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ja lece 20 ale do NY tak samo z przesiadką w AMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.