andyopole Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 Ciekawe co by powiedzieli jak by się wyciągnęło z plecaka przedłużacz Rozumiem ze chodzi o to zeby byc caly czas podlaczonym na lotnisku....?
Łosoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie chciałam zakładać nowego tematu więc zapytam tu - czy jeśli kupowałam bilety z USA na lot Lufthansą na stronie innego przewoźnika to mogę na stronie internetowej zarezerwować sobie miejsca w samolocie Lufthansy?
mi0706 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie chciałam zakładać nowego tematu więc zapytam tu - czy jeśli kupowałam bilety z USA na lot Lufthansą na stronie innego przewoźnika to mogę na stronie internetowej zarezerwować sobie miejsca w samolocie Lufthansy? na stronie w prawym górnym rogu wybierz "logowanie/moje rezerwacje". Dalej wybierz nazwisko/ nr rezerwacji" Wyświetli ci się cał twoja rezrwacja i tam będziesz mogła wybrać.
Łosoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Tylko, że ja nie robiłam tej rezerwacji na stronie LUfthansy, tylko SWISSu, a z tego co widzę tam jest tylko opcja dla rezerwacji ze strony Lufthansy...chyba, że czegoś nie łapię;p nr rezerwacji ze str SWISSu w każdym razie nie działa, bo tam mam litery a mam wpisać cyfry.
mi0706 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 ja mam z lufthansy nr literowo-cyfrowy i działa, ale jak to jest ze SWISSem to nie wiem
KaeR Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 Tylko, że ja nie robiłam tej rezerwacji na stronie LUfthansy, tylko SWISSu, a z tego co widzę tam jest tylko opcja dla rezerwacji ze strony Lufthansy...chyba, że czegoś nie łapię;p nr rezerwacji ze str SWISSu w każdym razie nie działa, bo tam mam litery a mam wpisać cyfry. Zobacz czy wejdą te cyfry na stronie LH. Jeśli nie, poszukaj powinien być kod LH na ten odcinek na rozpisce. Ja mam mieszane loty, np. United-LH-LO i poza lotem, który na ostatnim odcinku nie umożliwia wyboru miejsca przeważnie wszystko działa. Możesz również spróbować wpisac po e-ticket.
Łosoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Żadna z opcji niestety nie działa, ale dzięki wam wielkie:)
jkb Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Kod amadeus (ten sześcioznakowy) zazwyczaj wystarcza do zarządzania przelotem (miejsca, posiłki, itp.) na liniach SA. Spróbuj zarówno przy użyciu strony Swiss jak i Lufthansy.
Łosoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Próbowałam - na stronie SWISSu jest napisane, ze na ten lot powrotny Lufthansą nie mogę zarezerwować miejsc (na ten obsługiwany przez SWISS nie ma problemu), na stronie Lufthansy ten kod w ogóle nie jest przyjmowany, jets napisane, że rezerwacja miejsc i posiłków dotyczy tylko rezerwacji dokonanych na stronie Lufthansy.
OLUDOMI Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 ja zawsze latam prawie lufthansa i zawsze jestem z niej zadowolona jako, że jestem strasznie wybredna pod względem liń lotniczych to tą polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.