ciekawy12 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 diverse nie jestes sam wiele osob tak zrobi i ja naleze do nich pozdrawiam
Diverse Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Wiadomo raczej znalezienie pracy na miejscu nie należy do trudnych zadań gorzej z mieszkaniem
webpac Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Mam pytanie; skąd wzięliście numer konta ambasady- dostaliście go w mailu z instrukcją czy sami go wygooglowaliśći? Wysłałem swój wniosek trochę za późno i dostałem tylko wiadomość Notification of receipt – Awaiting quota availability. Nie wiem czy wysyłać przelew czy jest już za póżno? Pozdrawiam.
Justa56 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Wszystko dostaliśmy w mailu, całą instrukcję, numer konta i co gdzie wpisać, obawiam się, że w Twoim przypadku jest już za późno
Diverse Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Musisz poczekać aż się miejsce zwolni Spokojnie na przelew jest czas oraz dostaniesz od nich maila z danymi jak się dopchasz. Zapewne cię poinformują jak będzie miejsce bądź nie. BTW jaki masz nr w kolejce dostałeś WTN?
julia_sw Napisano 22 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2013 Ja i moja koleżanka prawdopodobnie będziemy miały załatwioną jakąś pracę (mam nadzieję, że biurową) - liczę tutaj na pomoc mojej rodziny, którą mam na miejscu w Ottawie a jeśli chodzi o fundusze, to mimo, że na początku możemy ile chcemy mieszkać u mojego wujostwa, to chcemy mieć te 2,5 tys. dolarów na wszelki wypadek, zresztą chcemy podróżować po Stanach, więc kasa się przyda
julia_sw Napisano 22 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2013 Jak rozumiem nikt nie otrzymał jeszcze potwierdzenia przejścia do II etapu? Nie wiem czy to kwestia polskiej ambasady czy czegoś innego, ale ludzie z innych krajów dowiedzieli się już ze przeszli dalej i gromadzą dokumenty do etapu II, nie mówiąc już o tym, że Niemcy dostali ponad 4 razy więcej miejsc na Working Holiday niż Polska.
reszczu Napisano 22 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2013 jest jakis limit czasu na dostarczenie wszystkich dokumentow w drugim etapie ?
julia_sw Napisano 22 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2013 jest jakis limit czasu na dostarczenie wszystkich dokumentow w drugim etapie ? na razie nic jeszcze nie wiemy, wiem tylko, że w II etapie będziemy wypełniać kolejne aplikacje, między innymi Family Information Form.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.