Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

witam! mam pytanie co wpisywaliscie w odpowiedziach przy tych pytaniach come to canada http://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eapp/eapp.do nie wiem czy to jest to bo wyskakuje mi, ze nie lape sie na program, wogole brak opcji zeby wybrac IEC i nie dostaje zadnego numeru i nie bylo tam pytania o ktorym wspominala kolezanka wczesniej wiec moze to nie to? jest tu tylko kilka pytan czy ktos moze napisac co wybrac z gory dzieki za pomoc

Napisano

pytanie 1

What would you like to do in Canada?

wybralem work bo niby ten program to pozwolenie o prace?!

czy powinienem wybrac visit??

What would you like to do in Canada?:

work

How long are you planning to stay in Canada?:

Temporarily - more than 6 months

What is the country of nationality of your passport?:

Poland

What is your current country of residence?:

Canada / wybralem kanade bo przylecialem 3 tygodnie temu

Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent resident?:

No

What is your date of birth?: xxxxxModify

Have you lived in Canada as a permanent resident or landed immigrant?

No Modify

z gory dzieki za pomoc!

Napisano

Ty musisz bo prawdopodobnie zaznaczyłeś że będziesz pracował w wypisanych tam zawodach :P BTW. Możesz założyć konto CIC? Jeżeli tak to czy wprowadziłeś już tam dane z paszportu?

Napisano

wlasnie, ze zaznaczylem ze nie bede! dziwne to wszystko. a ty nie masz tej opcji z badaniami?

moze dlatego, ze zaznaczylem ze mieszkalem w innym kraju ponad 6 miesiecy / mial ktos cos podobnego?

konto zalozylem juz wczoraj, ale bez tych pytan brakowalo mi tego numeru.

z kontem jest proste postepujesz wedle instrukcji, potem swoje dane numer paszportu i kopie paszportu zalaczasz

tu masz linka

http://www.cic.gc.ca/english/e-services/mycic.asp

p.s ja wybralem opcje z kluczem

Napisano

Taa to na pewno przez te 6 miesięcy. Ja też z kluczem tylko loguje potem daje "confirm" > "no" > wypełniam dane i nr paszportu klikam ""yes" i mam błąd SORRY ... this on-line service is currently not available.

Napisano

widac maja problemy ze strona, trzeba czekac, ja niby moge sie zalogowac, ale strasznie stronka muli i jak klikasz na cos to czekasz... wiec pewnie maja jakies problemy, albo przeciazenie strony jak sie wszyscy rzucili w tym samym czasie, moze sprobuj pozno w nocy albo wczesnie rano?!

Napisano

a kto powiedzial, ze zaswiadczenie o niekaralnosci z polski musi by po angielsku, tlumaczone przez przysieglego? nigdzie nie ma o tym wzmianki na stronie ambasady?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...