Diverse Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Ktoś w ciągu 2 ostatnich dni zakładał konto MyCIC?
wdrodze Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 witam! mam pytanie co wpisywaliscie w odpowiedziach przy tych pytaniach come to canada http://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eapp/eapp.do nie wiem czy to jest to bo wyskakuje mi, ze nie lape sie na program, wogole brak opcji zeby wybrac IEC i nie dostaje zadnego numeru i nie bylo tam pytania o ktorym wspominala kolezanka wczesniej wiec moze to nie to? jest tu tylko kilka pytan czy ktos moze napisac co wybrac z gory dzieki za pomoc
Diverse Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Może powiedz co ty wybrałeś tak będzie łatwiej
wdrodze Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 pytanie 1 What would you like to do in Canada? wybralem work bo niby ten program to pozwolenie o prace?! czy powinienem wybrac visit?? What would you like to do in Canada?: work How long are you planning to stay in Canada?: Temporarily - more than 6 months What is the country of nationality of your passport?: Poland What is your current country of residence?: Canada / wybralem kanade bo przylecialem 3 tygodnie temu Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent resident?: No What is your date of birth?: xxxxxModify Have you lived in Canada as a permanent resident or landed immigrant? No Modify z gory dzieki za pomoc!
wdrodze Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 dobra cos mam, czy w wymaganych dokumentach macie; Request for Medical Exam?? jak to zalatwic, czy mozna gdzies poza terytorium polski?
Diverse Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Ty musisz bo prawdopodobnie zaznaczyłeś że będziesz pracował w wypisanych tam zawodach BTW. Możesz założyć konto CIC? Jeżeli tak to czy wprowadziłeś już tam dane z paszportu?
wdrodze Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 wlasnie, ze zaznaczylem ze nie bede! dziwne to wszystko. a ty nie masz tej opcji z badaniami? moze dlatego, ze zaznaczylem ze mieszkalem w innym kraju ponad 6 miesiecy / mial ktos cos podobnego? konto zalozylem juz wczoraj, ale bez tych pytan brakowalo mi tego numeru. z kontem jest proste postepujesz wedle instrukcji, potem swoje dane numer paszportu i kopie paszportu zalaczasz tu masz linka http://www.cic.gc.ca/english/e-services/mycic.asp p.s ja wybralem opcje z kluczem
Diverse Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Taa to na pewno przez te 6 miesięcy. Ja też z kluczem tylko loguje potem daje "confirm" > "no" > wypełniam dane i nr paszportu klikam ""yes" i mam błąd SORRY ... this on-line service is currently not available.
wdrodze Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 widac maja problemy ze strona, trzeba czekac, ja niby moge sie zalogowac, ale strasznie stronka muli i jak klikasz na cos to czekasz... wiec pewnie maja jakies problemy, albo przeciazenie strony jak sie wszyscy rzucili w tym samym czasie, moze sprobuj pozno w nocy albo wczesnie rano?!
wdrodze Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 a kto powiedzial, ze zaswiadczenie o niekaralnosci z polski musi by po angielsku, tlumaczone przez przysieglego? nigdzie nie ma o tym wzmianki na stronie ambasady?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.