KasiaHania Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Kolejne pytanie bo nie do końca rozumiem terminy umawiania się na rozmowę. Chciałabym jakoś wszystko zaplanować czasowo. Jeżeli mam wszystkie dokumenty i wysyłam im wnioski online w pierwszym tygodniu to kiedy mogę umówić się na wizytę? Czy termin zależy od napiętego grafika konsula? Czy jest możliwe umówienie się tak z dnia na dzień?
Malgorzata77 Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o terminy to przynjamniej ja nie zauważyłam żadnego napiętego grafiku. Z tego co pamiętam to umawiałam się w piątek lub czwartek i wybrałam najbliższy termin - poniedziałek. Następne dni też były do wyboru... Myślę, że nawet z dnia na dzień by się dało.
Laurka Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Jak juz Ci potwierdza, ze mozesz sie umawiac, to logujesz sie online lub dzwonisz i zazwyczaj sa terminy na nastepny dzien :]
KasiaHania Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziękuję bo mam taki plan 50-50 szanse ze cos sie uda aby wybyc 14 września akurat moj fiancee ma urodziny i juz z jego bratem sie ugadalismy ze mu taki suprajs zrobimy....teraz wszystko w rekach Boga....
Laurka Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Jesli nic Cie juz nie trzyma w Polsce, masz wszystko zalatwione, to nie widze problemu. Jak tylko odbierzesz wize, mozesz kupowac bilet i leciec do lubego! To dopiero prezent!
KasiaHania Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Jaki jest prawidłowy adres email żeby wysłać DS230 i ten drugi druk? Bo mi wyskoczyło że mam stary, senkju za odpowiedz.
Malgorzata77 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Na ten próbowałaś wysłać? publicwaw@state.gov
KasiaHania Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Tak, teraz juz poszlo obawiam sie jednak ze moglam cos pokrecic...no nic zobaczymy.
KasiaWawaa Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 hej a co piszecie w treści maila jak wysylacie te DS230 i IV F04? bo wlasnie tez wysylam i zastanawiam sie co wpisac
KasiaHania Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja w tytule dalam numer sprawy a pozniej napisalam zew zalaczniku przesle skany dwoch osob bo to ja I corki ubiegamy sie o wize.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.