rynr Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 nie ma co gdybać, 2 tygodnie chyba wytrzymacie?
shmehr Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 i prosze pamietac ze sprawdzamy status o godz 18 polskiego czasu a nie rano czy tez w poludnie I tak pewnie już w południe strona nie będzie działać z powodu przeciążenia. Jako, że do losowania podchodzę po raz pierwszy to jestem ciekaw wyniku może lepiej nie wylosować i nie mieć zagwózdki czy emigrować, czy nie.
mi0706 Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 I tak pewnie już w południe strona nie będzie działać z powodu przeciążenia. Jako, że do losowania podchodzę po raz pierwszy to jestem ciekaw wyniku może lepiej nie wylosować i nie mieć zagwózdki czy emigrować, czy nie. no sam się prosiłeś o tą zagwozdkę! Było wysyłać? Ja miałem tą przyjemność, że wylosowałem za pierwszym razem i każdemu tego życzę!!!
Rademedes Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 I forum tez bedzie pewnie oblezone jak rok temu. Musze sobie czas zarezerwowac na 1 maja na 18 zeby, byc na forum i sledzic jak Wam idzie wszystkim
trend Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 ''Promocja'' a o co chodzi z tym 15% jedzie po socjal z rodziną ? Przecież USA nie zapewniają socjalu chyba żadnego ? Może o czymś nie wiem .
kzielu Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 ''Promocja'' a o co chodzi z tym 15% jedzie po socjal z rodziną ? Przecież USA nie zapewniają socjalu chyba żadnego ? Może o czymś nie wiem . Imigrantom - zdecydowanie nie, poza tym to z kolejnej idiotycznej teorii spiskowej. Jezeli zostaniesz citizenem, to jakis tam socjal jest.
jkb Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 ''Promocja'' a o co chodzi z tym 15% jedzie po socjal z rodziną ? Przecież USA nie zapewniają socjalu chyba żadnego ? Może o czymś nie wiem . Jakiś zapewnia. A zapewnia go jeszcze więcej, jak się zostanie obywatelem. Niestety...
promocja Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 jkb dzieki za obronę Chodzilo mi o to, ze kazdy z nas ma wsrod swoich znajomych kogos, kto pojechal do obcego kraju by tam urodzic - efekt tego taki, że matka siedzi w domu z dzieckiem przez dlugi czas i z socjalu utrzymuje sie cala rodzina gdyz czesto stanowi on dodatkowa "pensje" do tego co zarabia ojciec/maz.
shmehr Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 I forum tez bedzie pewnie oblezone jak rok temu. Musze sobie czas zarezerwowac na 1 maja na 18 zeby, byc na forum i sledzic jak Wam idzie wszystkim W tamtym roku chyba był oddzielny temat do wpisów komu się udało wylosować a komu nie. Mam rację? Bo coś nie mogę go teraz odnaleźć... Może warto by założyć taki temat tutaj w dziale Zielona Karta odnośnie wyników dv2014, aby od 1 maja każdy mógł wpisać swój wynik bez robienia zamieszania w pozostałych wątkach?
SuperTraveller Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Tak, był taki temat. Został umieszczony w dziale "Off Topic" co moim zdaniem było błędem (więcej ludzi zabrałoby w nim głos, gdyby był umieszczony w dziale "Zielona Karta"). Link do owego tematu - http://forum.usa.inf...ie-wygralamlem/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.