kanadol Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 jkb, jakby Cię w Polsce nie było jakiś czas, to po, przepraszam, PO tym, jak ktoś wyróżnia PO w każdym wyrazie POznajemy leminga, któremu się nie POwiodło. :> POlitycznie POprawnych lemingow jest cale mnostwo,nie tylko w POlsce ale rowniez w POlonijnych srodowiskach na calym swiecie. Rzeczywiscie nie POwiodl sie POnowny wybor lemingom. PO prostu moze z czasem POmysla i juz POprawnie nie wybiora
jkb Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 Ja myślę, że chyba jednak słoneczko dopiekło porządnie
haneczka019 Napisano 11 Maja 2013 Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 Przez chwilę poczułam się jakbym czytała komentarze pod jakimś artykułem na Onecie .
Jackie Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Brakuje tylko gadek o globalnym spisku Obamy i Żydów.
jkb Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Brakuje tylko gadek o globalnym spisku Obamy i Żydów. Wina Tuska!
kanadol Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Jeszcze POlska nie zginela poki jkb i haneczka zyje, co nam ..............
kanadol Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Brakuje tylko gadek o globalnym spisku Obamy i Żydów. Moja droga Jackie jesli juz to Barack Hussein O'Bama, tak dla scislosci Wow nie wiedzialem ze jestes antysemitka
jkb Napisano 13 Maja 2013 Zgłoś Napisano 13 Maja 2013 Jeszcze POlska nie zginela poki jkb i haneczka zyje, co nam .............. Piekne Moja droga Jackie jesli juz to Barack Hussein O'Bama, tak dla scislosci Wow nie wiedzialem ze jestes antysemitka My tu wszyscy antysemici przeciez
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.