Maja.. Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 a tak w ogóle to po co ci obywatelstwo?? Przeciez Polsa to piękny kraj, ciesz się że masz polskie obywatelstwo
makdonald Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 a tak w ogóle to po co ci obywatelstwo?? Przeciez Polsa to piękny kraj, ciesz się że masz polskie obywatelstwo a szczecin to piekne miasto......yeah, rite
ilya_ Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 przeciez jasiu78 polskiego obywatelstwa sie nie pozbywa.
makdonald Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 jasiu78 dobrze robi pozbycie sie polskiego obywatelstwa jest kosztowne pisze to z wlasnego doswiadczenia
sly6 Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 a amerykanskiego obywatelstwa juz nie juz sie placi za takie cos ,fakt moze nie tylko co w Polsce ale nie jest to tanie takie.
jasiu78 Napisano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2012 Niezaleznie czy uda mi sie kiedys zostac obywatelem USA czy tez nie , obywatelem polskim mam w planie pozostac az do śmierci :-) Ja nie jestem pan Cejrowski ;D Z resztą... w inny sposób kocha sie żone a w inny matkę, Polska jest matką, z Ameryką może kiedys uda się ożenić...
jasiu78 Napisano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2012 Zawsze możesz wyrwać jakąś zdesperowaną grubaskę w jakimś redneck'im barze w zapyziałej wsi zabitej dechami Jesteś majętny to będziesz ją karmił fast foodami do momentu, aż tak się w Tobie zakocha, że wyjdzie za Ciebie za mąż. Nic prostszego:) Ja nie chce grubaski z zabitej wsi. Chce seksowną laleczkę z Santa Monica, lub ewentualnie nadzianą babcie z apartamentowca na Park Avenue w NYC ;-) (nie no zartuje z grubaską te 3 lata tez sie jakos wytrzyma ;-))
SuperTraveller Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 No ładnie, a więc takie rozwiązania doradzacie ludziom. Tymczasem informatycy z CIA i FBI właśnie namierzają wasze IP. Czujecie to? Tak - to spojrzenie Wielkiego Brata. Nie muszę, dodawać, że kiedy usłyszycie pukanie do drzwi, tymi pukającymi będą smutni panowie w czarnych garniturach...
mikun Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 pragne dodac że żaden amerykanin nie mieszka w Monaco bo jak masz obywatelstwo amerykańskie to płacisz podatki w USA a nie tam gdzie mieszkasz, dla majetnych ludzi takich bardzo majetnych obywatelstwo ameryańskie to zły pomysł...przykładem był ten jeden załozyciek facebooka który sie pozbył obywatelstwa
ilya_ Napisano 27 Września 2012 Zgłoś Napisano 27 Września 2012 a tu link w polskim http://www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/wspoltworca-facebooka-zrzekl-sie-obywatelstwa-usa,209747.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.