Skocz do zawartości

Slub Z Osoba Majaca Zielona Karte

dominika-ds

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wracajcie do niemiec,dostaniecie tam becikowe nie wiem ile ale cos kolo tysiaca podobno, co miesiac 180 euro na dzieciaka ty 360 najmniejszego bezrobotnego i panstwo oplaci ci mieszkanie oraz opieke zdrowotna, do tego do domu bedziesz sobie jezdzic czesciej niz z usa

• Odpowiedzi 26
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

a moze jest po slubie ;)

Nie jest. Niemiec nielegalnie ja zbrzuchacil na obcej ziemii. :P

Dziecko bedzie mialo obywatelstwo amerykanskie.

Gdybysmy wzieli slub sa jakies mozliwosci aby moj chlopak otrzymal zielona karte albo Social Security number

Jezeli urodzisz w USA to dziecko bedzie mialo 3 obywatelstwa. z tyt. urodzenia - usa, po tobie - PL i szkopskie po ojcu.

Jezeli chcecie koniecznie byc razem w Stanach i to od zaraz, to niech chlopak sie zeni, ale... z prawdziwa amerykanka. Wtedy i tylko wtedy bedziecie mogli byc razem od zaraz w USA.

Mozliwe ze wtedy i obywatelstwo dostalby wczesniej niz ty :P

Napisano

Zdajesz sobie sprawę że nakłaniasz do popełnienia przestępstwa imigracyjnego ? I wyrażasz się poza tym jak burak jakiś ?

Jaki burak? "Panną byłam. Dziecko miałam. Ale co to to, to nie...?" Zreszta... moze to po to zebys zrozumial?

Jakie nakłanianie, takie przestępstwo. Jeżeli (najprawdopodobniej) potomek nazistów* zdecyduje się na taki krok, to będzie zwyczajnym idiotą, którego (najprawdopodobniej) selekcja naturalna prędzej, czy później dopadłaby i bez moich "dobrych rad". Dlatego wzywam Cię Zieliński! Ogarnij się! Od tego ziola to cie czasem ponosi, prawda? ;)

Emigum - daruj sobie takie osobiste wycieczki.

Przepraszam. Wiem, że nie powinienem, bo jednak zdaję sobie sprawę z tego w jak głębokiej d... znalazła się autorka tego wątka/wątku.

Jeszcze raz najmocniej przepraszam.

Ja też daję się czasem ponieść i nie zawsze myślę częścią ciała do tego przeznaczoną. I nie rzadko, nie jest to serce. ;)

ps.

* - Ponad 90% niemców było "umoczonych" w nazizm...

ps.2

Odpowiedź dla przeuroczej Joanny tylko z uwagi na modny ostatnio parytet. ;)

Napisano

Chyba wszyscy zboczyli z tematu ale co poradzisz niektorzy ludzie nie umieja poprostu pomagac zawsze musi ktos dodac swoje osobiste kometarze. Dziekuje za odpowiedzi powaznych ludzi byly bardzo pomocne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...