shmehr Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 Nic się nie stało, słyszałem o takich przypadkach, gdy ludzie w przypływie emocji przy pakowaniu zabierali ze sobą farbę i rozpuszczalnik.
Joanna30 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 Nic się nie stało, słyszałem o takich przypadkach, gdy ludzie w przypływie emocji przy pakowaniu zabierali ze sobą farbę i rozpuszczalnik. Rozumiem, że zwinęli te rzeczy z jakiejś atrakcji turystycznej, którą zwiedzali
ilya_ Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 brudne pędzle do malowania podobno zaczęły wyprzedzać koszulki 'i love nyc' w popularnosci wsrod turystow z europy,
katlia Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 no dajcie chlopakowi spokoj, no....
pająk3 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 Ludzie kto wiezie przez pół świata brudny pędzel i to średni + ufajdaną koszulke ,przecież te żeczy w polsce kosztują mniej niż paczka fajek.
pelasia Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Ludzie kto wiezie przez pół świata brudny pędzel i to średni + ufajdaną koszulke... dawiddawido a tak powaznie, kto podejmuje sie malowania bedac na wycieczce turystycznej
agur_25 Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Kurde moze pomagal kuzynowi pomalowac pokoj ? A tak powaznie to nie sadze zeby to mialo jakiej konsekwencje w przyszlosci. No chyba ze jezdzic do USA co kilka miesiecy zostajesz pol roku. Znalam kiedys taka dziewczyne co wlasnie tak robila, co 3 miesiace wyjezdzala i potem wjezdzala na kolejne 3, udawalo jej sie przez kilka lat az wkoncu sie doczepili, i jak ona po raz kolejny sie tlumaczyla ze odwiedza znajomych, leci na zakupy itp itd sluzby graniczne wstukali jej imie w google i wyskoczylo pelno zdjec z restaucji w ktorej pracowala.
Joanna30 Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Kurde moze pomagal kuzynowi pomalowac pokoj ? I jeszcze podprowadził mu brudny pędzel? Dobrze, że do Stanów nie wiózł pędzli... Bo by nie dojechał na miejsce pracy.
Big Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 A swoja droga po co wkladam do walizki uzywana brudna z farby koszuke i pedzel? Proste - pamiatka z pobytu w Stanach.
dawiddawido Napisano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2012 jak tam czytam co piszecie to nasuwa sie tylko jedno zdanie jaki ten człowiek głupi wtedy nawet o tym nie pomyślałem teraz widzę żę to był duuzzzy błąd ;/ tym bardziej żę walizke miałem narażaną na przeszukiwanie bo wiozłem 40 opakowań tych podwójnych gum orbit (wiem wiem ale tanio było w BJ xD )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.