Skocz do zawartości

Administratorzy Proszeni O Uwage. Inni Niech Tez Zerkna, Bo Warto...

Big

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
czemu by nie odblokowac tego ? tak bylo w zeszlym roku, kiedy to pisal z profilu mak...

Jeszcze raz: napisałam wyżej jakie są zasady działania forum i za co dostaje sie upomnienia. Zanim sie kogoś zbanuje, daje sie mu szansę w postaci opcji indywidualnego przeglądania i zatwierdzania postów. Nie każdy potrafi tę szansę wykorzystać.

Napisano

No dobra, ale pomijajac juz to ze woda jak zwykle mial racje, to napisal do goscia na priv - nie mam watpliwosci ze gorsze rzeczy na priv inni tu wypisuja i nie sa za to banowani a ich odbiorcy zostali kiedys nauczeni minimum kultury osobistej i nie publikuja publicznie listow nie adresowanych do publiki,,,

woda jest kontrowersyjny i powiedzmy w specyficzny sposob dobiera slownictwo, ale racji to mu ciezko odmowic...

Napisano

No dobra, ale pomijajac juz to ze woda jak zwykle mial racje, to napisal do goscia na priv - nie mam watpliwosci ze gorsze rzeczy na priv inni tu wypisuja i nie sa za to banowani a ich odbiorcy zostali kiedys nauczeni minimum kultury osobistej i nie publikuja publicznie listow nie adresowanych do publiki,,,

woda jest kontrowersyjny i powiedzmy w specyficzny sposob dobiera slownictwo, ale racji to mu ciezko odmowic...

OTM.

Zresztą mnie np. jeszcze jako makdonald sporo razy pomógł, a Big nie dość, że kabluje, to jeszcze ma irytujący zwyczaj odpisywania w wątkach sprzed dwóch tygodni - czy to też może być podstawą do zbanowania? Tak można się kręcić w kółko... Woda ma cięty język, ale jak już było napisane - można go ignorować i tyle, wiedzę facet ma większą niż 95% osób tutaj...

Serio, przecież takie wiadomości to w porównaniu z czasami usenetu to pikuś...

Napisano

Hahaha, ktos tu wspomina o kulturze?!

A tak przy okazji, choc powinno mnie to obchodzic tyle, co wlasnie woda w kiblu: RACJI?!

W czym?

Lochraven, co masz mi do zarzucenia - moze jakies konkrety?

A jak watek jest sprzed pol roku, to co? Nie odpisuje sie na niego?

Widze, ze towarzystwo wzajemnej adoracji sie odezwalo - niezly zal...

Aha. I co maja do tego czasy usenetu i jakichs zjebow (takie slownictwo brzmi bardziej znajomo?)?

Napisano

Staram sie dostoswac. TERAZ Cie to boli?

Straciles wspanialego kolege?

A potrafisz rozroznic zle wyrazanie sie o kims od jego obrazania?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...