Justi_87 Napisano 28 Maja 2013 Zgłoś Napisano 28 Maja 2013 gratulacje Mi - new permanent resident of United States of America
mi0706 Napisano 28 Maja 2013 Zgłoś Napisano 28 Maja 2013 Witamy w Raju! ;-) ha ha ha gratulacje Mi - new permanent resident of United States of America Dzięki wielkie! I dzięki za całą waszą pomoc.
mi0706 Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Parę dni temu w skrzynce pocztowej znalazłem SSN mojej żony, ale nie było tam mojego, więc wpadłem w paranoję, że mnie tu nie chcą ! Następnego dnia poszedłem do biura SSA, a tam gość powiedział mi, że w 90% przypadków SSN nie dociera i trzeba przyjść do nich. W moim przypadku w ogóle nie był złożony wniosek. Złożyłem wniosek i teraz czekam, aż przyjdzie mój SSN.
jkb Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Nazajutrz możesz się wybrać do biura SSN i spytać o numer. Dostaniesz potwierdzenie numeru na papierze zamiast czekać tydzień na karte.
sly6 Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 mi to nic nowego na tym forum ze mial byc numer a go nie bylo-nie ma troche mamy postow o tym
mi0706 Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 No to już mamy komplecik. Dzisiaj dotarły piękne zieloniutkie, plastikowe, "zielone karteczki"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.