jkb Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 57 dni do NOA2, 9 dni oczekiwania na dokument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda10 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam serdecznie. Czy ktoś może mi pomóc. W dniu dzisiejszym straciłam swój status. Czekałam na decyzję a dziś wszystko zniknęło. Wszystkie okienka puste. Ktoś może się z tym spotkał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmaarreekk Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Gdzieś była baza kto kiedy wysyłał kiedy otrzymał itd, ale nie mogę jej znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaHania Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam, 23 lipca zostało wysłane NoA2 do mojego narzeczonego...teraz mam takie pytanie czy mogę juz blet zarezerwowac czy lepiej czekac? Chciałam zarezerwować wylot na 1.10.2013.....jak patrzałam na timeline to rozstrzał był ogromny wiec sama już nie wiem...wszystko rozbija się o koszty i czas podróży bo po moje tanie i szybkie loty bezpośrednie za 2400 zamieniaja się na ponad 20 godzinny maraton z 3 przesiadkami za 4000 wiec z 5000zł robi mi sie 8000 zł myślicie ze dam rade wyrobic sie ze wszystkim do 1szego pażdziernika? to 60 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 jak kto masz lot bezposredni,gdzie lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaHania Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 no ok prawie bezpośredni, Lece do Anchorage, jest lot z Wawy do frankfurtu a potem do Anchorage, condorem, ale oni pozniej nie lataja ze wzgledu na pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 rozumiem dziekuje za odpowiedz a inne linie lotnicze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaHania Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 http://www.kayak.pl/#/flights/WAW-ANC/2013-10-01 inne linie lotnicze zawsze od 1000$ zaczynają i loty trwają po 20h z minimum dwiema przesiadkami jedna w Europie drugą w stanach, lecę pierwszy raz w życiu do tego z dzieckiem wiec nie kręci mnie wizja zapłacenia drożej za wszystko nie mówiąc już o stresie. Dlatego moje pytanie czy jest szansa ze w 60 dni ogarnę temat? czy warto łudzić się nadzieją, że bede miała tylko 14h i jedną przesiadkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgorzata77 Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam, 23 lipca zostało wysłane NoA2 do mojego narzeczonego...teraz mam takie pytanie czy mogę juz blet zarezerwowac czy lepiej czekac? Chciałam zarezerwować wylot na 1.10.2013.....jak patrzałam na timeline to rozstrzał był ogromny wiec sama już nie wiem...wszystko rozbija się o koszty i czas podróży bo po moje tanie i szybkie loty bezpośrednie za 2400 zamieniaja się na ponad 20 godzinny maraton z 3 przesiadkami za 4000 wiec z 5000zł robi mi sie 8000 zł myślicie ze dam rade wyrobic sie ze wszystkim do 1szego pażdziernika? to 60 dni. To w dużej mierze zależy od Ciebie - skompletuj wszystkie dokumenty i zaraz jak dostaniesz pierwszy pakiet informacyjny z numerem sprawy, możesz umawiać na do lekarza. Ani do lekarza, ani na termin rozmowy nie czeka się długo (kilka dni). My dostaliśmy NOA2 21 maja, a paszport z wizą miałam w ręku 3 lipca. W moim przypadku nie było presji czasu więc nie spieszyłam się jakoś bardzo, a i tak jak widzisz trwało to niecałe 2 miesiące. Ja myślę, że spokojnie zdążysz. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 http://www.kayak.pl/#/flights/WAW-ANC/2013-10-01 inne linie lotnicze zawsze od 1000$ zaczynają i loty trwają po 20h z minimum dwiema przesiadkami jedna w Europie drugą w stanach, lecę pierwszy raz w życiu do tego z dzieckiem wiec nie kręci mnie wizja zapłacenia drożej za wszystko nie mówiąc już o stresie. Dlatego moje pytanie czy jest szansa ze w 60 dni ogarnę temat? czy warto łudzić się nadzieją, że bede miała tylko 14h i jedną przesiadkę? NOA 2 miałam 28 czerwca a wizytę w ambasadzie 22 lipca. Także moim zdaniem 60 dni spokojnie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.