pacio177 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 37 letni maniek chyba złapał Boga za nogi (rogi?)
Gucio Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Heh, zabawny ten maniek75. W sumie, koles ma obraz usa z lat 90'tych i to faktycznie bylo inaczej. Za kase to mozna bylo nawet GC zalatwic, ale to bylo dawno i juz nie powroci. Ja to wiem, Wy to wiecie, tylko Maniek nie przyjmuje tego do wiadomosci. Coz, idealny klient dla "prawnika imigracyjnego" z agencji na Greenpointcie lub Jackowie.
Paulina_89 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Heh, zabawny ten maniek75. W sumie, koles ma obraz usa z lat 90'tych i to faktycznie bylo inaczej. Za kase to mozna bylo nawet GC zalatwic, ale to bylo dawno i juz nie powroci. Ja to wiem, Wy to wiecie, tylko Maniek nie przyjmuje tego do wiadomosci. Coz, idealny klient dla "prawnika imigracyjnego" z agencji na Greenpointcie lub Jackowie. Albo dla meksykańskiego lub kanadysjkiego "przemytnika", który chętnie przerzuci przez granicę za kopertę zielonych jak to pisał ilya_
Keyser Soze Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 a gdzie by miala?w czym a jak ich zlapia to ktos pomoze? http://sfgsa.org/index.aspx?page=1067 SF to miasto-sanktuarium, tu nielegalni maja lepsze ubezpieczenie niz legalni bowiem miasto leczy ich za darmo, z naszych podatkow........................Nawet mlodocianych nielegalnych przestepcow nie deportuja.
sly6 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 to mamy juz miejsce gdzie nalezy jechac ale wtedy jak duzooo bedzie takich przypadkow to sie moze to szybko skonczyc
Joyanna Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 http://sfgsa.org/index.aspx?page=1067 SF to miasto-sanktuarium, tu nielegalni maja lepsze ubezpieczenie niz legalni bowiem miasto leczy ich za darmo, z naszych podatkow........................Nawet mlodocianych nielegalnych przestepcow nie deportuja. No i pewnie podbudowales Manka tym wpisem i chlopak juz walizki spakowal i leci ze swoim budzetem do USA.
Joyanna Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 inni tez tam z checia poleca szkoda,ze maniek nie chce sie podzielic swoimi informacjami ,moglibysmy wielu nielegalnym rodakom pomoc :/
haneczka019 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Maniek nie będzie z byle "studentami" albo "czymś podobnym" rozmawiał, więc się zapewne nie podzieli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.