Skocz do zawartości

Praca W La/nyfd

Młot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

a do tego podpisac papiery

i nie moze byc widac ze slub byl na papiery a przy 90 dniach jak kto wykazac

a w ruchu bezwizowym nie mozesz zmienic statusu -chyba ze chodzi o slub ale jak napisalem musisz pokazac ze slub nie byl na papiery i GC

jedyne opcje to małżeństwo, bądź GC

male sprostowanie,widze ze czytales chyba cos ale nie dokladnie

slub tak a potem skladasz papiery na GC i czekasz na akceptacje urzedu imigracji,rozmowe ...

Napisano

Chodziło mi o ślub lub loterię. Źle nazwałem. I czy to prawda, że gospodarka US jest w złym stanie?

P.S. Obama mówił na przemówieniu, że chce zatrudnić więcej prewencji. Takie tam powiedzenie. Co on zrobi.

Napisano

Jeszcze jedno pytanie. :-)

Jaka szkoła średnia w Polsce jest dobrym wyborem? Jakaś może mi pomóc? Czy liczy się tam doświadczenie? Chciałbym waszą opinię, jako postawienie się na moim miejscu.

Napisano

P.S. Obama mówił na przemówieniu, że chce zatrudnić więcej prewencji.

Że co chce zrobić?

Jaka szkoła średnia w Polsce jest dobrym wyborem?

Wpisz rankng szkół średnich w google i popatrz :)

Napisano

Jeszcze jedno pytanie. :-)

Jaka szkoła średnia w Polsce jest dobrym wyborem? Jakaś może mi pomóc? Czy liczy się tam doświadczenie? Chciałbym waszą opinię, jako postawienie się na moim miejscu.

Szkola srednia z punktu widzenia emigracji ma znaczenie calkowicie zerowe, poza tym ze oczywiscie musisz jakas skonczyc.

Napisano

Mlot np szkola budowlana moze byc ok ale znow Ty mozesz lubiec cos z elektroniky

jak widzisz nie znajac Ciebie wogole mozna sobie pisac co sie chce

Napisano

Szkola srednia z punktu widzenia emigracji ma znaczenie calkowicie zerowe, poza tym ze oczywiscie musisz jakas skonczyc.

Czyli wystarczy, że skończę np. ogólniak.

I czy liczy się praca? To ile pracowałem, patrzą na to?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...