hamsterPL Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 hej odnośnie tego pytania: "Miesięczny dochód w walucie krajowej (jeśli jesteś zatrudniony/a)." to brutto czy netto podać?
adam2008 Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 We wniosku trzeba bylo podac dwie osoby ktore ktore moga potwierdzic moje dane czy jesli podalem dwie osoby z rodziny to jest zle ?? Pytam poniewaz tego nie widzialem na pierwszej stronie
PolaK31 Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 Witam, Wniosek Ds-160 wypełniłniliśmy i wysłaliśmy z narzeczonym kilka miesięcy temu.W między czasie zmienił się nasz stan cywilny i co za tym idzie moje nazwisko.Wszystkie dokumenty tj.dowód,paszport są jeszcze ze starym nazwiskiem.Nie mieliśmy jeszcze rozmowy w ambasadzie.I teraz moje pytanie,czy powinniśmy wypełnić nowe wnioski,czy iść na rozmowę z poprzednimi wnioskami i przynieść akt małżeństwa? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
haneczka019 Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 Zmieniłabym jeszcze na twoim miejscu paszport .
sly6 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 racja co do zmiany paszportu jak sie zmienia tez nazwisko
truski27 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam czy pytanie : Q: Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services? Czy ktoś kiedykolwiek złożył na Ciebie petycję imigracyjną do USA? czy to chodzi o to czy brałam udział w loterii o zieloną kartę? bo brałam.
sly6 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 i jestes w bledzie tutaj nie chodzi o loterie wizowa lecz o petycje a wiec rodzinna,pracownicza loteria nie ma z tym nic wspolnego
truski27 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 kto pyta nie błądzi dzieki za odpowiedz wolałam sie upewnić
sly6 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 to pytanie ma tyle lat ile loteria i watpliwosci z tym zwiazane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.