lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam mam takie pyt skonczyla mi sie wiza nie dawno i chcial bym sie starac o wize bylem dwa razy w NY ii na czas wracalem nie przesiedzialem wizy bede sie staral w krakowie i jakie sa szanse ze dostane i co mowic zeby miec szasne dostac . I czy moga sprawdzic czy pracuje czy studiuje. I czy maja moze ile bylem i ile razy w usa
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 a wpisales ze ile bedziesz w USA a ile byles,,bo to ze nie przesiadziales wizy to na plus jest ale co wpsiales w formularze wizowe? Moga sprawdzic po rozmowie,zachowaniu,po tym aby cos doniesc wrazie czego,moga tez zadzwonic Moga tez sparwdzic ile byles w USA wiesz jakie sa zasady teraz jak sie idzie po wize?czytale strone Ambasady i forum o tym
Joanna30 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Nie zakładaj kilku takich samych tematów... Byłeś po kilka miesięcy... W jakim odstępie czasu? Jak dawno wróciłeś? Jeśli niczego nie przeskrobałeś (w stylu praca na wizie turystycznej), to nie masz się czego obawiać.
lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 bylem pierwszy raz w 2011 w paznierniku wrucilem w grudniu i pojechalem w tym roku bylem do konca lipca czyli 4 miesiace wize dostalem w usa na 6miesiecy to nie przesiedzialem nie pracowalem na wizie turystycznej i teraz mam troche wolnego zeby zrobic wize bo mi sie skonczyla a mysle leciec kolo grudnia moze styczen
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 to tak tez wpiszesz w papiery .Nie radze klamac lub tez sciemniac cos.
lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 mysle teraz leciec na floryde bo mysle ze w NY mnie moga nie wpuscic bo byllem dwa razy i moga mnie cofnac ,mam siostre nie legalnie tam to mysle ze tego nie beda miec
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 a dlaczego sadzisz ze nie beda miec? jestes taki pewien tego-chcesz juz nie wleciec do USA przez dluzszy czas.
lipiecpiotr2 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 bo pamietam jak sie staralem rok temu o wize to pow konsulowi ze nikogo nie mam w usa tylko siostra ma wize i jest w polsce a byla w usa nie legalnie to mysle ze nie maja
Joanna30 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Czyli we wniosku też jej nie wpisałeś? To brnij dalej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.