lipiecpiotr2 Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 Bylem i musze sie pochwalic dostalem na 6 lat wize bez stresu na luzie nie wiem czy 5 min gadałem z konsulem nawet sie nie pytal czy mam kogos w usa tylko sie pytal czym sie zajmuje ile w rodzinie ma wize i kto mnie finansuje to wycieczke
lipiecpiotr2 Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 Mam jeszcze takie pyt przylecialem 27 lipca i czy musze odczekac jakies pół roku zeby leciec do usa chodzi mi o to zeby mnie nie cofneli z usa i czy lepiej wybrac inny stan i np pozniej dostac autobusem do NY prosze o porade
Joanna30 Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 A po ilu miesiącach wróciłeś? I jakie miałeś przerwy między poprzednimi pobytami? No i na ile chcesz teraz lecieć? Co wpisałeś we wniosku?
lipiecpiotr2 Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 wpisalem prawde bylem pierwszy raz 3 miesiace jakos wrocilem w zimie i polecialem w tym roku w kwietniu to bylem w polsce jakies 4 miesiace i teraz bylem w usa 4 miesiace i planuje w grudniu leciec na jakies 2 tyg bo kolega sie zeni i mnie zaprosil w polsce mam prace i sie ucze to wiesz jak to jest mam zaległy urlop i w grudniu wezme to polece na wesele i nie wiem wlasnie czy wybrac inne miasto czy inny stan
Joanna30 Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Napisano 1 Września 2012 A we wniosku wpisałeś, że lecisz do NYC? To leć tam. Fajnie, że masz zaległy urlop po 4 miesiącach pobytu w USA
lipiecpiotr2 Napisano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2012 no do NY a co ma wniosek gdzie jade przeciez tego nikt nie ma
Joanna30 Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Napisano 1 Września 2012 Jesteś pewny? To leć tam, gdzie masz lecieć, czym się przejmujesz?
lipiecpiotr2 Napisano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2012 no w usa beda miec ile razy bylem w usa to to ja wiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.