Skocz do zawartości

Dv2014 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

Czy zostałeś wylosowany w DV2014?  

186 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2014?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

raevsky

So even though I am getting more reluctant about my initial theory of hidden numbers, I am absolutely confident much less amount of winners will be offered interviews (in percentage amount to total number of winners). Unless they increase requirement during the interview and refuse a huge percentage of visa applications for those who are invited to interviews.

Co do teorii spiskowej o ukrytych numerach to nawet autor już sam w nią nie wierzy.

Pzdr.

• Odpowiedzi 616
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

"Unless they increase requirement during the interview and refuse a huge percentage of visa applications for those who are invited to interviews."

Ciekawe o jakie wymagania reavskemu chodzi, skoro od lat są takie same. Przychodzi mi na myśl tylko zabezpieczenie finansowe ale z tego co czytałem to rzadko je chcieli aby pokazać na spotkaniu.

Napisano

"Unless they increase requirement during the interview and refuse a huge percentage of visa applications for those who are invited to interviews."

Ciekawe o jakie wymagania reavskemu chodzi, skoro od lat są takie same. Przychodzi mi na myśl tylko zabezpieczenie finansowe ale z tego co czytałem to rzadko je chcieli aby pokazać na spotkaniu.

Podobno w AF jest często poruszane natomiast w EU bardzo rzadko.

Napisano

Ludzie, przestancie wierzyc temu raevskiemu -pseudo spejaliscie od dv lottery. Juz niejednokrotnie byl upominany na forum a jego "teorie" to sa po prostu wyssane z palca.

Przejzyjcie sobie watek dot. Dv2013, najlepiej ten dot. AOS. To, co on tam powypisywal to.... Brak slow po prostu.

Napisano

A propo raevskego to gościu sypie liczbami z rękawa niczym magik. Czasem jak zacznie coś liczyć to tylko on wie co policzył. Ale jedno trzeba mu przyznać - po biuletynie trochę nabrał pokory i dystansu do swoich teorii.

Napisano

A propo raevskego to gościu sypie liczbami z rękawa niczym magik. Czasem jak zacznie coś liczyć to tylko on wie co policzył. Ale jedno trzeba mu przyznać - po biuletynie trochę nabrał pokory i dystansu do swoich teorii.

Lubie to !

;)

Napisano

:)

Poza tym jego teoria nie przewiduje skupienia numerów w obrębie 30-40k. Bierze on pod uwagę tylko suche liczby i domysły. Sporo ludzi z Rosji ma numery około 40k. U nas jest podobnie.

Napisano

tak tylko na chwilę Wam przeszkodzę.....

próbowałem się tak z ciekawości zalogować raz jeszcze, używając swojego numeru i wyskakuje info na czerwono..

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28000: the account is locked

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...