girl888 Napisano 13 Września 2013 Zgłoś Napisano 13 Września 2013 DV 2015 Program: Online registration for the DV 2015 Program will begin on Tuesday, October 1, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 2, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). See the Diversity Visa Program Instructions webpage for the DV 2015 Instructions and any available translations. zrodło:http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html
Dragony Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 no dobrze. To już wiemy, że się odbędzie... a czy się będzie działa i procedowanie się zakończy wydaniem wiz to się okaże...
leszekny Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Ja jestem zdania, że jak już ogłosili DV2015 to odbędzie się też wydanie wiz.
Apofis Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 [...] jak już ogłosili DV2015 to odbędzie się też wydanie wiz. Chwilka, to jak to jest - loteria sie odbedzie, ale juz wydanie wiz nie koniecznie? To znaczy, ze nawet jesli "wygram" w loterii i zostane zaproszony do konsulatu, a tam zostane zaakceptowany to jeszcze nie znaczy ze otrzymam Zielona Karte? Bardzo prosze o wyjasnienie bo teraz sie pogubilem.
sly6 Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Moze tak byc ze mozesz tej karty nie otrzymac to nie loteria ze masz los i mozesz odebrac nagrode tutaj nalezy spelnic wymagania loterii i pokazac ze dasz sobie rade w USA ,nie bedziesz obciazeniem dla systemu pomocy spolecznej leszekny ma na mysli i nawet jest to napisane na forum ze mozesz wyslac zgloszenie ale juz losowania nie bedzie nie bedzie nikt zaproszony na rozmowe-.
kzielu Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Ja jestem zdania, że jak już ogłosili DV2015 to odbędzie się też wydanie wiz. Może nie pamiętasz ale 3 (?) lata temu unieważnili wyniki losowania z powodu błędu i losowali jeszcze raz. Ci wylosowani w pierwszym losowaniu organizowali różnorakie petycje itp i nic to nie dało. Wszystko jest możliwe i sam fakt rejestracji nie świadczy absolutnie o niczym.
KaeR Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 DV 2015 Program: Online registration for the DV 2015 Program will begin on Tuesday, October 1, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 2, 2013 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). See the Diversity Visa Program Instructions webpage for the DV 2015 Instructions and any available translations. zrodło:http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html A mój folder ze spamem zaczął się już zapełniać reklamami stron przez które można się zarejestrować... za jedyne $128. No chyba, że za dwa lub cztery lata zapłacę od razu. 5 stów, ale dają 2 immigration e-books. :>
leszekny Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 A mój folder ze spamem zaczął się już zapełniać reklamami stron przez które można się zarejestrować... za jedyne $128. No chyba, że za dwa lub cztery lata zapłacę od razu. 5 stów, ale dają 2 immigration e-books. no te ebooks to muszą być ciekawe jak kosztują $128
KaeR Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 no te ebooks to muszą być ciekawe jak kosztują $128 O nie, te e-booki to dostajesz przy opłacie na obsługę za 4 kolejne loterie co kosztuje prawie 5 stów. Ciekawe co będzie, jak zlikwidują DIV za rok czy dwa? Pewnie oddadzą kasę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.