justka Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Weszłam na strone dvlottery.... wpisałam swój CN nazwisko,date urodzenia,i przepisałam napis z obrazka.Na koniec Submit!
paradoox Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Entrant Status Check - http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ justka, wchodzisz na tą stronę gdzie sprawdzałaś czy wygrałaś. Jak weszłaś to co się pokazało?
justka Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Ok więc nie musze wchodzic na napis help i kombinowac? Powiedzcie mi po co ten mail wogóle,przecież nie wszyscy go otrzymali? Moj mąż dostał a ja nie!
paradoox Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Nie rozumiem co tu kombinować. To jest proste. Proszą uczestników (w zasadzie to głównych aplikantów) DV2015 o ponowne sprawdzenie statusów na stronie ponieważ mogły one pierwotnie wskazywać błędną informację o wylosowaniu/nie wylosowaniu.
justka Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Ok dzięki Paradoox. Więc mój wynik nadal jest jaki był 1 Maja. Szkoda Nie ma szans juz na inny.......!
Tulipani Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 szczerze powiedziawszy nie wiem co gorsze nie byc wylosowanym i nie robic sobie nadziei, czy wylosować bardzo wysoki numer i żyć nadzieją ..a możne sie uda.
paradoox Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Nieźle!! Dzięki franko. Czytałem, że jest szansa na current w ostatnich 2 miesiącach. Jeśli tak to można powoli odetchnąć
franko Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Nie chce siac zamentu ale kobieta powiedziala ze celuja w current na ostatnie dwa miechy.
kibic Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 Ten "current" to jak to jest? . To są numery tylko np. do 36300 do końca września czy cała resztą którą sobie oni wybiorą w sierpniu i we wrześniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.