karolamo Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 Buhahaha Ale fajne chłopaki jesteście to ja założę skarpetki w myszkę Miki Pytam na poważnie bo co jak konsul zapyta o przebieg ścieżki zawodowej a ja pomylę się w dacie i to samo ze studiami (bo kilka kierunków zaliczyłam i kilku prac się imałam) Serafina, konsul nie pyta o takie rzeczy. Powodzenia!
leszekny Napisano 14 Maja 2014 Zgłoś Napisano 14 Maja 2014 Witam My juz po rozmowie na podwójny PLUS Długo czekaliśmy bo od 8 do 12 ale warto było. Pytania standardowe. Czemu stany?, co chcemy tam robić? I kiedy chcemy wylecieć?
paradoox Napisano 14 Maja 2014 Zgłoś Napisano 14 Maja 2014 Witam My juz po rozmowie na podwójny PLUS Długo czekaliśmy bo od 8 do 12 ale warto było. Pytania standardowe. Czemu stany?, co chcemy tam robić? I kiedy chcemy wylecieć? Podwójne gratulacje Powodzenia dalej.
karusek Napisano 14 Maja 2014 Zgłoś Napisano 14 Maja 2014 "ORGINALNE DOKUMENTY: Jesli chce Pan/Pani zatrzymac oryginaly aktow urodzenia i/lub malzenstwa, moze Pan/Pani zlozyc ich kserokopie, pod warunkiem przedstawienia konsulowi oryginalow do wgladu. Zalecamy przygotowanie duplikatow wszystkich dokumentow zwiazanych z Pana/Pani podaniem o wize imigracyjna. Ambasada nie przechowuje kopii dokumentow zalaczanych do pakietu wizowego" W sprawie DS260 bede dzwonil w najblizszych dniach. Wczoraj dzwoniłem w sprawie DS260. Uczestnicy DV-2014 nie musza miec tego formularza. Pismo powiadamiajace zostało przeredagowane w zwiazku z drobnymi zmianami w zasadach przyznawania wiz imigracyjnych :-) leszekny gratuluje i powodzenia dalej
martaloz Napisano 15 Maja 2014 Zgłoś Napisano 15 Maja 2014 hej wlasnie dostalam e-mail z data mojej rozmowy na 22 Lipiec ! moj nr to 34XXX
leszekny Napisano 15 Maja 2014 Zgłoś Napisano 15 Maja 2014 Gratulacje! A kiedy wyruszacie? kierunek NY na początek, szukamy biletow koniec sierpnia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.