Ironia Losu Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest?
karusek Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest? jakimi resztkami nadziei? mysle ze wszyscy bedziecie zaproszeni. Pozdrawiam
paradoox Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest? Ja czekam. Zabrakło mi ~80 numerów. Już niebawem się dowiemy jakie numery będą ostatnie. Trzymam za Ciebie kciuki.
czeslove Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest? Czekamy, czekamy...jeszcze trochę i się wyjasni...
boni Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Ja codziennie jestem na forum i czekam na dobrą wiadomość, ale powinnam przestać się łudzić mój numer to 50xxxx. Co wy na to ???? Faktycznie resztki mam nadziei. Kiedy będziemy wiedzieć jakie są zapraszane ostatnie numer?
kse Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 na pewno sie uda, pewnie czesc osob zrezygnowala jak Ja , wiec badz dobrej mysli, teraz to nawet wizy na 10 lat chetniej daja .... powodzenia
Tulipani Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest? ja mam chyab najwyższy numer na forum, tak dla pocieszenia ;-)
serafina Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 na pewno sie uda, pewnie czesc osob zrezygnowala jak Ja , wiec badz dobrej mysli, teraz to nawet wizy na 10 lat chetniej daja .... powodzenia A można znac powody rezygnacji ?
Ironia Losu Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Ja codziennie jestem na forum i czekam na dobrą wiadomość, ale powinnam przestać się łudzić mój numer to 50xxxx. Co wy na to ???? Faktycznie resztki mam nadziei. Kiedy będziemy wiedzieć jakie są zapraszane ostatnie numer? Bo ni mamy numery blisko siebie ja tez 50XXX ja mam chyab najwyższy numer na forum, tak dla pocieszenia ;-) Jakoś nie czuję się pocieszona. Nie martw się wszyscy już teraz jedziemy na tym samym wózku. Został tylko wrzesień.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.