Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest?

jakimi resztkami nadziei? mysle ze wszyscy bedziecie zaproszeni. Pozdrawiam

Napisano

Hej, kto jeszcze żyje resztkami nadziei i czeka na rozmowe we wrzesniu? Czy dużo nas tu jest?

Ja czekam. Zabrakło mi ~80 numerów. Już niebawem się dowiemy jakie numery będą ostatnie.

Trzymam za Ciebie kciuki.

Napisano

Ja codziennie jestem na forum i czekam na dobrą wiadomość, ale powinnam przestać się łudzić mój numer to 50xxxx.

Co wy na to ???? Faktycznie resztki mam nadziei. Kiedy będziemy wiedzieć jakie są zapraszane ostatnie numer?

Napisano

na pewno sie uda, pewnie czesc osob zrezygnowala jak Ja , wiec badz dobrej mysli, teraz to nawet wizy na 10 lat chetniej daja ....

powodzenia

Napisano

ja mam chyab najwyższy numer na forum, tak dla pocieszenia ;-)

Napisano

na pewno sie uda, pewnie czesc osob zrezygnowala jak Ja , wiec badz dobrej mysli, teraz to nawet wizy na 10 lat chetniej daja ....

powodzenia

A można znac powody rezygnacji ?

:)

Napisano

Ja codziennie jestem na forum i czekam na dobrą wiadomość, ale powinnam przestać się łudzić mój numer to 50xxxx.

Co wy na to ???? Faktycznie resztki mam nadziei. Kiedy będziemy wiedzieć jakie są zapraszane ostatnie numer?

Bo ni mamy numery blisko siebie :) ja tez 50XXX

ja mam chyab najwyższy numer na forum, tak dla pocieszenia ;-)

:) Jakoś nie czuję się pocieszona.

Nie martw się wszyscy już teraz jedziemy na tym samym wózku. Został tylko wrzesień.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...