krzychu. Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Witajcie, Trzeci rok podchodzę, ale jak to mówią do 3-ech razy sztuka. Teraz musi się udać Życzę Powodzenia!
kamil07112 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 witajcie mam pytanie na które wujek google po 2godzinach szukania nie dał mi odpowiedzi. czy rozmowa z konsulem odbywa się w języku angielskim oraz czy znajomość tego języka w przypadku loterii jest wymagana? miałem styczność z językiem 10 lat temu po raz ostatni i nie sklecę zdania oprócz podstawowych wyrażeń
szaman Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 ZLOZONE TERAZ 3 MAC KCIUKI LUDZISKA !!!
paradoox Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 "The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher" Tak na marginesie - U mnie na Google Chrome nie działa. Na explorerze działa.
Rademedes Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Adresy wpisuje sie tak jak brzmia w jezyku Polskim, Tzn jesli ktos mialby wpisac Krakow to nie wpisuje Cracov itp nie wpisujemy Warsaw tylko Warszawa. Podobnie z wojewodztwami, wpisuje sie poprosu Mazowieckie. Mozna w polu "Province" wpisac nazwe miasta, Jest to zupelnie dopuszczalne. W polu z adresem wpisujemy Ul. Dluga lub Plac Wolnosci a nie Dluga Street itp. To jest adres do korespondencji i takich rzeczy sie nie tlumaczy doslownie. To tak jakby ktos sie nazywal Grzegorz Kawa i ktos we wniosku wpisywal Greg Coffee. Wszystkie pola wypelniamy z pominieciem polskich znakow.
szaman Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 "The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher" Tak na marginesie - U mnie na Google Chrome nie działa. Na explorerze działa. Dziwne ja wypelnialem na Google chrome i wszystko smigalo
km-56 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Może to głupie pytanie ale jeżeli ktoś wpisał ulicę bez "ul." to jest błąd ?
paradoox Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 O, u mnie dopiero teraz można na chrome.
haneczka019 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Może to głupie pytanie ale jeżeli ktoś wpisał ulicę bez "ul." to jest błąd ? Nie, to nie jest błąd.
JacoPL Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Witajcie, Trzeci rok podchodzę, ale jak to mówią do 3-ech razy sztuka. Teraz musi się udać Życzę Powodzenia! U mnie ta sama sytuacja! Życzę szczęścia Tobie, innym no i oczywiście sobie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.