MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej, ja też jeszcze nie dostałam żadnej wiadomości. Spokojnie, mają na to 48 godzin. Teraz denerwuje się tylko tym, czy nie zrobiłam błędów w aplikacji.
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 MisiaBella - ja mam tak samo, zastanwaiam sie czy wszystko dobrze wypelnilam...najbardziej numer paszportu i address...
kombinat Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Myślicie, że prośbę o wpłatę otrzymuje tylko te 625 osób czy więcej i potem jest kto pierwszy ten lepszy?
MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 @Alex - No jak tak samo. Najbardziej obawiam się, że mogłam źle wpisać literki numeru w paszporcie i adres. Ręce mi się trzęsły z nerwów:) A czy dokumenty też trzeba załączyć na zasadzie kto pierwszy, ten lepszy? Jeszcze jedno, nie trzeba było załączyć na tym etapie CV? Bo nie widziałam takiego polecenia.
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie, masz racje nic jeszcze nie bylo o resume. Resume bedzie chyba teraz wraz z oplata. Jak potwierdza ze dostali pieniadze, wtedy miejsce masz gwarantowane. I od tej chwili masz 3 miesiace na police certificate oraz moze medical assessment.
kombinat Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 CV będziemy wysyłać razem z paszportem. Swoją drogą trochę się martwię o ten paszport bo mój skaner średnio to zeskanował.
MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Wydaje mi się, że tylko te 625 osób, które załapały się na wolne miejsca. W tym momencie dostępna jest już tylko lista rezerwowa, więc jeśli nie zdążysz załączyć dokumentów i zapłacić w ciągu 10 dni, to wypadasz z kolejki i na twoje miejsce wskakuje ktoś rezerwowy. Tak naprawdę odpowiedziałam sobie sama na wcześniejsze pytanie. Myślicie, że prośbę o wpłatę otrzymuje tylko te 625 osób czy więcej i potem jest kto pierwszy ten lepszy?
kombinat Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Czyli 625 szczęśliwców może już spać spokojnie, bo będą mieli 10 dni na wpłatę i dokumenty?
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 No dobra, to czekamy. Ide chyba zalatwiac ten police check. @Kombinat - szczesliwcem bedzie ten, kto szybko dostanie instrukcje zaplaty i przeleje pieniadze i zalaczy dokumenty. Na razie siedzimy wszyscy w jednej lodzi :-)
Pacowsky Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 ok, ja już zapłaciłem i zamieściłem resume tylko mam taki dylemat, studia skończylem w 2013 roku, ale obrone bede mieć w tym roku.. napisalem w CV ze studia skonczylem hmm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.