kombinat Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Jeśli to working holidays to nie słyszałem, żeby te CV były jakoś dogłębnie sprawdzane/weryfikowane.
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Ok, Ja tez juz zaplacilam i zaladowalam Resume, ktore mialam w formacie word i mialam problem!!! Panika, panika...Nie bylo wymagane umieszczeie potwierdzenia zaplaty w dokumentach...?
kombinat Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Jeśli płatność kartą to chyba potwierdzenie nie jest potrzebne. Tylko w przypadku przelewu.
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Aha, no tak sie zastanwaialam bo wydrukowalam rachunek-to potwierdzenie, gdzie ponizej byl wymagany podpis, wiec myslam ze moze tez chca to miec zeskanowane, ale okazalo sie ze nie. Tylko Paszport, Resume i fee. Done! Moj status jest: Submitted - Payment and required documents pending
anika777 Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 alex_jbo jak w koncu zaplacilas? Karta kredytowa 150 $ kanadyjskich czy w zlotowkach? Moj chlopak ma kanadyjska karte kredytowa. Myslisz, ze moge jej uzyc?
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Placilam karta, visa, platnosc jest tylko w canadian $. Tak jak przy zakupie czegos online. W calosci zaplacilam $154.50 Aha, tak mozesz uzyc jego Canadian CC.
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 tak te osoby 625 dostana zaproszenie o oplate i jesli sie spozniesz to wypadniesz z kolejki co ciekawe ze rok temu 6 miesiecy bylo na uzupelnienie dodatkowych formularzy i doslanie roznych zaswiadczen a teraz jest to 3 miesiece,jesli to sie nie wysle do tych 3 miesiecy to nawet jak wpalcil kase to wypadnie z kolejki i wezma kogos z rezerwy w 2013 roku troche osob dostalo wiadomosc po wakacjach czy tez na jesieni ze moga brac udzial w programie na rok 2013 aby wplacilo kase
MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 To znaczy, że otrzymałeś absolutorium, czyli skończyłeś studia, ale nie obroniłeś jeszcze tytułu. Moim zdaniem nie skłamałeś i nie powinni się do tego przyczepić. ok, ja już zapłaciłem i zamieściłem resume tylko mam taki dylemat, studia skończylem w 2013 roku, ale obrone bede mieć w tym roku.. napisalem w CV ze studia skonczylem hmm
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 I znowu to stresujace czekanie...meanwhile in Canada - Folks are busy eating maple syrup - zamiast mnie tu informowac! Wiecie juz gdzie w Canadzie chcecie jechac?
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Z tego forum prawie 100 % osob dostalo miejsce ,tych co pisalo wczesniej szkoda ze nie ma tego to w loterii wizowej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.