alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Z tego forum prawie 100 % osob dostalo miejsce - skad wiesz? O jakiej loterii wizowej mowimy? US? W tym roku tez chce wziasc w niej udzial, pare lat temu robilam to bedac w pracy i gdy pojawil sie numer identyfikacyjny to komputer mi 'zamrozil', wyskoczyla jakas informacja, ktora zaslonila polowe numeru ktory sie potrzebuje aby sprawdzic czy wygrales...no i tak nigdy sie nie dowiem czy wygralam, hehe.
kombinat Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Też wpłacone i dokumenty wysłane. Pozostaje czekać. A z zastanawianiem się gdzie jechać to poczekam na rezultat ;-) Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu ;-) W loterii fakt - jest ciężko, startuję kilka lat i nic z tego...
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 widze po wpisach tak mowimy loterii wizowej GC .
anika777 Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 tak te osoby 625 dostana zaproszenie o oplate i jesli sie spozniesz to wypadniesz z kolejki co ciekawe ze rok temu 6 miesiecy bylo na uzupelnienie dodatkowych formularzy i doslanie roznych zaswiadczen a teraz jest to 3 miesiece,jesli to sie nie wysle do tych 3 miesiecy to nawet jak wpalcil kase to wypadnie z kolejki i wezma kogos z rezerwy w 2013 roku troche osob dostalo wiadomosc po wakacjach czy tez na jesieni ze moga brac udzial w programie na rok 2013 aby wplacilo kase Czyli w koncu ile czasu mam na dokonanie platnosci? Moj WTN ma koncowke 430 ale jeszcze nie dostalam zadnego message. Jesli dostane go dzisiaj, to mam 48 godzin na platnosc?
MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 A popos loterii wizowej, będzie w tym roku w październiku otwarta? Co roku próbuję i co roku mi się nie udaje. Z tego forum prawie 100 % osob dostalo miejsce ,tych co pisalo wczesniej szkoda ze nie ma tego to w loterii wizowej
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Sly6 - a wiesz czemu prawie 100 % osob z tego forum dostalo miejsce? Bo to kurde bardzo dobre forum jest! heheh
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 anika maja 48 godz na przyslanie Ci wiadomosci o wplacie potem masz 10 dni aby oplacic
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 @MisaBella - Loteria bedzie chyba wlasnie w pazdzierniku 2014. Atakujemy? heheh
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Misia wyslala,Pacowsky,TY ,,kazdy z Was pisze ze ma numer ponizej 625 wiec macie miejsca co do loterii to we wrzesniu bedzie cos wiadomo na ten temat,wtedy tez nalezy szukac wiadomosci
MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Pewnie, że atakujemy! Jeśli oczywiście w maju nie uda nam się wygrać Ja już weteranka jestem. Wysyłam zgłoszenia od kiedy wznowili loterię dla Polski. Pytam, czy będzie w październiku, bo podobno chcieli loerię zlikwidować od 2014 i zamienić na system punktowy jak w Kanadzie. @MisaBella - Loteria bedzie chyba wlasnie w pazdzierniku 2014. Atakujemy? heheh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.