pelasia Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 Według mnie jest to anty kapitalistyczne, ludzie i tak bedą chodzili do kina, a system rezerwacji miejsc może tylko zwiekszyć sprzedaż. Bo teraz mnóstwo ludzi, obywateli US nie chodzi do kina przez ta śmieszna zasadę. andyopole Smacznego:-) Huh???? Rezerwacja miejsc do kina moim zdaniem nie zwiększa sprzedazy. Ludzie nie chodza do kina, bo fotele sa niewygodne, bilety za drogie, czas seansu nieodpowiedni, wola poczekac na DVD i inne podobne pierdoly. Rezerwacja miejsc jest bardzo nisko na ich liscie.A propo twojej wypowiedzi "..ludzie i tak beda chodzili do kina...","!...bo mnostwo ludzi, obywateli US nie chodzi do kina przez ta smieszna zasade... " to beda chodzili do kina czy nie, bo juz sie gubie?
Nigella Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 Nie chodza, bo nie mozna zarezerwowac miejsc? Eee… Ja np. nie chodze, bo nie cierpie ludzi jedzacych podczas seansu, co tutaj jest nagminne - tak samo jak brak kultury i szacunku dla innych (spoznianie sie na seans, szeleszczenie torebkami, gadanie, swiecenie telefonami, itd.). Calkiem niedawno rozmawialam z grupa amerykanskich nastolatkow o kinie wlasnie i - co sie okazuje - nie chodza, bo wola Netflix… ja zreszta tez
Dudda Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 Wychodzi na to, ze tylko ja wole pójść do kina:-) Cóż, proponuje zostawić ten temat.
katlia Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 Popularne filmy i tak sa wysprzedawane... a na mniej popularne rezerwacje nie sa potrzebne. Wiec gdzie tu problem?
Dudda Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 Problem? Nie widziałem tu takiego. Padło pytanie, wywiązała się dysputa i tyle. Zyczylbym sobie i innym rezerwacji miejsc w kinach, żebym mógł pójść na premierę filmu 5 minut przed rozpoczęciem seansu i usiąść na "swoim" miejscu. Tylko to:-) W Europie funkcjonuje to idealnie i ja chodziłem do kina bardzo często, tutaj byłem raz i nie planuje następnej wizyty.
KaeR Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 W Europie funkcjonuje to idealnie i ja chodziłem do kina bardzo często, tutaj byłem raz i nie planuje następnej wizyty. Zeby sprowadzic dyskusje na wlasciwe tory, zacytuje klasyka: "Nie jestesmy w Europie. kto pierwszy ten lepszy."
Dudda Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Jak wspomniałem wcześniej moja Żona bedzie miała driving test w ten piątek. Znacie może trasę, trasy testu, który zdaje się w DMV Athmar? Ja objechalem taka trasę znaleziona w internecie w CA i naprawdę mi to pomogło, test miałem ta sama ścieżka. A ona jako niedoświadczony kierowca jest przerażona testem:-) Wiec objazd takiej trasy mógłby pomoc, bardziej jako komfort psychiczny:-)
katlia Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Kiedys tam zdawalam, moje dzieci tez. Ale nie pamietamy trasy, sorry - pamietam ze egzamin byl dosyc krotki wiec daleko nie pojechalismy.
Dudda Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Kiedys tam zdawalam, moje dzieci tez. Ale nie pamietamy trasy, sorry - pamietam ze egzamin byl dosyc krotki wiec daleko nie pojechalismy. Rozumiem. Z założenia chyba te testy maja być szybkie. Szkoda, ze nie możemy pojechać w trakcie czyjegoś testu i śledzić auto:-) Zawsze w pracy co najmniej do czwartej.
Dudda Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Skoro mamy piątek to pisze:-) Jestem już po pracy, dzisiaj poszedłem na nogach 2 mile ok. 40 minut. Zwiedziłem okolice i sprawilem sensacje w pracy:-) Ale nie o tym. Moja Małżonka odwołała egzamin... Jeszcze nie jest taka pewna siebie i woli jeszcze potrenować. Znacie może jakieś dobre szkoły "nauka jazdy"? Może ja się tam wyślę:-) Z innej beczki. Możecie polecić jakaś szkole ESL?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.