Gość Napisano 21 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2017 Ja nie jestem w stanie tego oglądać. Dla mnie jest to taki cringe że aż się czuje niekomfortowo.
jkb Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2017 Dnia 7/21/2017 o 02:36, Roelka napisał: Ja nie jestem w stanie tego oglądać. Dla mnie jest to taki cringe że aż się czuje niekomfortowo. Co ty, fajnie sie odmozdza czlowiek na tym Tez sie nie moge doczekac nowego sezonu
BBerry Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Danielle przynajmniej kupila sobie trailer za pieniadze co zarobila ponizajac sie na national TV..
RobertNYc Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 8 minut temu, BBerry napisał: Danielle przynajmniej kupila sobie trailer za pieniadze co zarobila ponizajac sie na national TV.. A w sumie sama to na siebie ściągnęła. Zachciało sie starej babie młodego gówniarza.
BBerry Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Just now, RobertNYc said: A w sumie sama to na siebie ściągnęła. Zachciało sie starej babie młodego gówniarza. Muhamed zachowuje sie jak 40letni facet, a ma tylko 28 lat. Pod tym wzgledem pasuja do siebie A jak 50letni Mark mial 20letnia zone? To tez dosyc dziwne jest. Szczegolnie ze jego zona jest rok mlodsza od jego corki.
BBerry Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 Ogladacie? Co mslicie o nowych parach? Najlepszy jest ten chlopak co jedzie do srodka Amazon. Wyglada na taka ofiare z wlosami mamy.. Wyczytalam, ze pare lat temu byl w wiezieniu za podpalenie i ze zlamal restraining order i tez byl w tarapatach. Same atrakcje, moze nawet lepsze niz Mohamed!
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 ludzie - ogladacie nowy sezon ? wczoraj wystrtowal ! w szczegolnosci interesuje mnie histoia kobiety ktora poleciala do Nigerii do 2x mlodszego chlopaka....[ pokazuja pokoj tego kelsia, a tam na stole postawiony portret Trumpa]. Chlopak ten chce byc w przyszlosci biznesmenem w USA. Jego koledzy mowia, ze randkuje babcie
jkb Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Spozniony jestes. Pierwszy odcinek byl w zeszla niedziele More dumpster fires!!
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 zwracam honor.... widze, ze takze ogladasz....spoko...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.