ilon Napisano 28 Września 2020 Zgłoś Napisano 28 Września 2020 On 9/24/2020 at 12:39 PM, mcpear said: Kiedyś czytałem, że $1.5k za odcinek + $5k-$10k (w zależności jaką dramę zaprezentowaliście w show) za ostatni odcinek (Live show) - czyli za cały sezon pewnie z $20k-$25k. Ale jak się sprawdzisz to zapraszają do sequela wtedy podwajają stawki. Stąd niepracująca baristka z Florydy lata bez problemu do Maroka i odpala swojemu chłopaki grubą kasę co miesiąc. Jacieeee. Kurde, nie chce ktos byc moim narzeczonym tylko na potrzeby programu?
Robert1992 Napisano 28 Września 2020 Zgłoś Napisano 28 Września 2020 17 minut temu, ilon napisał: Jacieeee. Kurde, nie chce ktos byc moim narzeczonym tylko na potrzeby programu? Ja się zgłaszam
andyopole Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 5 godzin temu, ilon napisał: Jacieeee. Kurde, nie chce ktos byc moim narzeczonym tylko na potrzeby programu? He he, my dwoje mielibyśmy zarąbistą oglądalność! Dziadek z wnusią to para co się zowie!
pelasia Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 3 minutes ago, andyopole said: He he, my dwoje mielibyśmy zarąbistą oglądalność! Dziadek z wnusią to para co się zowie! Duży % to dzadzie lub babcie z wnukami
andyopole Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 7 minut temu, pelasia napisał: Duży % to dzadzie lub babcie z wnukami O tak? Czyli zgrana płyta, przeboju ekranu nie będzie. Ja tego nie oglądam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.