ygritte Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Ale zachęciłyście mnie do oglądania tego... Aczkolwiek pewnie mnie to przerazi. Moja sytuacja nudna jak flaki z olejem i zdecydowanie niekontrowersyjna... Ale powiem Wam, że jak czasem czytam VJ to mnie przerażają tamtejsze pary i niektóre historie.
Paulina_89 Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Ale zachęciłyście mnie do oglądania tego... Aczkolwiek pewnie mnie to przerazi. Moja sytuacja nudna jak flaki z olejem i zdecydowanie niekontrowersyjna... Ale powiem Wam, że jak czasem czytam VJ to mnie przerażają tamtejsze pary i niektóre historie. Mnie tam to nie przeraża, Bardziej przerazajace bylo dla mnie ogladac Mail Order Bride na Netflixie i sluchanie o kolesiu ktory zamrodowal swoja ladna, 20-paroletnia zone, bo nie chciala z nim isc do lozka. Dodam, ze koles byl typowym oblechem
haneczka019 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Daniell lubi sobie popłakać, będzie płakać jeszcze bardziej jak ją Mohamed zostawi.
KaeR Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Daniell lubi sobie popłakać, będzie płakać jeszcze bardziej jak ją Mohamed zostawi. A ja sie zastanawiam, ile bedzie unikal skonsumowania zwiazku. Czy uda mu sie przez dwa lata do rozwodu?
Paulina_89 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Też się zastanawiam Może będzie się tłumaczył bólem głowy, wymyśli sobie chorobe czy cokolwiek Z resztą zastanawia mnie to dlaczego akurat taka sobie wzial, przeciez szpetny nie jest, znalazl by mlodsza i ladniejsza desperatke, ktora moze bylaby latwiejsza do ... wspolnego skonsumowania
sly6 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Kaer sa tacy ze moga tak zrobic ze nie bedzie konsumowania ,nie sa tym zainteresowani ,nie jest to takiej osoby piorytetem
Paulina_89 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Kaer sa tacy ze moga tak zrobic ze nie bedzie konsumowania ,nie sa tym zainteresowani ,nie jest to takiej osoby piorytetem No on moze nie chciec, ale ta Danielle cala wydaje sie nakrecona na niego
sly6 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 do tanga trzeba 2 to ze chce nie oznacza ze cos bedzie z tego
sly6 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 do tanga trzeba 2 to ze chce nie oznacza ze cos bedzie z tego
Rademedes Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Moze ktos sie zglosi do nastepnej edycji? ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.