Admin Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kochani, Nasze Forum obchodzi właśnie swoje okrągłe, 10 urodziny! Przez ostatnią dekadę zarejestrowało się u nas ponad 25.000 osób, które napisało w sumie ponad 180.000 postów! Dzięki Wam tysiące osób znalazło pomoc w sprawach związanych z wyjazdami do USA - tymi krótkimi na Work&Travel jak i tymi długimi, często na całe życie. Dziękuję wszystkim aktywnym użytkownikom a w szczególności naszym moderatorom (sly6, Joanna30, Jackie, karina, jkb) dzięki którym bezinteresownej pomocy to Forum ma obecny kształt i porządek. Pozdrawiam serdecznie, Administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To jeszcze nawet nie gimnazjum. Wszystkiego najlepszego w biznesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday Dear USA.INFO.FORUM. Happy Birthday to You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 10 lat? Mi w tym roku stuknie 6 lat na forum... Ale zleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wow juz 10,Happy Birthday U mnie w kwietniu 3 lata mina na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Aż sprawdziłem jak długi jest mój staż. Nienajgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam, hej! Fajnie, gratulacje, wielki sukces! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 9 lat mija umnie. Nie jest latwo-nie bylo utrzymac to forum w takiej formie jak teraz. Kazdej osobie nalezy sie podziekowanie za udzial,pomoc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coldsauce Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wow...nie wiedzialem ze jestem "prawie" od poczatku istnienia ...fajne uczucie...pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Gratulacje! Od siebie dodam, ze dzieki pomocy uzytkownikow tego forum, m.in. p. Kariny, kzielu, jkb, lochraven, sly6 i wielu innych, przeszlam proces K-1 az do zielonej karty bez udzialu prawnikow, a nawet Visa Journey. Na VJ bylam raz, moze dwa razy - z ciekawosci, ale odpowiedz na wszystkie pytania znalazlam wlasnie tutaj! To forum zadaje klam tezie, ze na obczyznie Polak Polakowi nie pomoze. Jeszcze raz wszystkim dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.