Marcela Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Dzięki! Trochę mnie pocieszyłeś! Tam jest ciągle zajęte, chyba wyślę e-maila!!!
czuczi Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 Witam Mam pytanie odnośnie wykształcenia. Czy ktoś z Was orientuje się czy zdobycie tytułu mistrza w zawodzie jest równoznaczne z uzyskaniem średniego wykształcenia? Jaka jest szansa że z tytułem mistrza otrzymam wizę?
sly6 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 a jaka szkole ukonczyles?zawodowa?srednia?
czuczi Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 zawodową, ale niedawno właśnie zdobyłem tytuł mistrza w moim zawodzie tylko obawiam się że zostanę odrzucony dlatego, że jako tako nie mam wykształcenia średniego
sly6 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 I tak bedzie musisz znalesc doswiadczenie zawodowe w innym przypadku wizy nie bedzie.
czuczi Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 aby otrzymać tytuł mistrza trzeba mieć przepracowanych 6 lat w zawodzie więc doświadczenie mam, ale mój zawód nie jest z 4 lub 5 strefy a ponoć tylko te się kwalifikują, więc chciałbym podciągnąć tego mistrza pod średnie wykształcenie ale nie wiem czy oni to uznają
czuczi Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 bo na tym dyplomie mistrzowskim wyczytałem że po zdaniu egzaminu maturalnego mogł bym zacząć studia a żeby studiować trzeba mieć mieć średnie więc tak wywnioskowałem
Joanna30 Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 Ile trwała Twoja nauka? Musisz mieć ukończony 12-letni program nauczania. Czyli np. 6 klas podstawówki, 3 lata gimnazjum i 3 lata liceum. Lub 8 klas podstawówki i 4 lata liceum. Ukończenie szkoły zadowej nie daje średniego wykształcenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.