Alleen Napisano 11 Marca 2015 Zgłoś Napisano 11 Marca 2015 Czy tą stronkę z kodem TNT można zapisać czy trzeba wydrukować ze strony?
Robal Napisano 11 Marca 2015 Zgłoś Napisano 11 Marca 2015 WItam, w lipcu zeszlego roku wyslalem formularz, oczywiscie zostalem wylosowanyw maju. Do tej pory cisza, juz zaczyna mnie to martwic bo rozmowa z tego co wiem powinan byc na lipiec/sierpien wiec zostalo niewiele czasu. W jaki sposob kontaktuja sie z petentami ? Mailowo ? Telefonicznie ?
sly6 Napisano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 Robal jestes troche na tym forum kontakt jest przez e-mail ,plus sprawdzasz na stronie loterii czy masz wiadomosc dla siebie i to moze przyjsc nawet na 8 tygodni przed sama rozmowa Allen jak nie masz jak wydrukowac to mozesz ja zapisac i pozniej ja wydrukowac ,najlepiej to robic od razu
oskar414 Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 na której stronie można to sprawdzić ? na tej co wypełniałem wniosek czy tam gdzie dostałem informację o wylosowaniu ?
LinaMax Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 No i mamy Visa Bulletin na Kwiecień EUROPE 28,450 jak ktoś otrzyma email z datą rozmowy - piszcie, i kiedy wysyłaliscie dokumenty...
sly6 Napisano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 gdzie dostales odpowiedz o wylosowaniu wiele razy pisalismy o tym na forum ze tam to sie sprawdza
LinaMax Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 WItam, w lipcu zeszlego roku wyslalem formularz, oczywiscie zostalem wylosowanyw maju. Do tej pory cisza, juz zaczyna mnie to martwic bo rozmowa z tego co wiem powinan byc na lipiec/sierpien wiec zostalo niewiele czasu. W jaki sposob kontaktuja sie z petentami ? Mailowo ? Telefonicznie ? a numer chyba masz wysoki....?
bonhartus Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 EUROPE 30300 Nowy biuletyn. Niewiele to poszło
Morav Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 Ile byście dali forsy, żeby mieć numer 500? :-)
Alleen Napisano 12 Marca 2015 Zgłoś Napisano 12 Marca 2015 WItam, w lipcu zeszlego roku wyslalem formularz, oczywiscie zostalem wylosowanyw maju. Do tej pory cisza, juz zaczyna mnie to martwic bo rozmowa z tego co wiem powinan byc na lipiec/sierpien wiec zostalo niewiele czasu. W jaki sposob kontaktuja sie z petentami ? Mailowo ? Telefonicznie ? Nie przejmuj się, my też czekaliśmy za mailem i już miałam do nich pisać bo się bałam że na ostatnią chwilę dostaniemy termin wizyty, ale od wiadomości do wizyty jest mnóstwo czasu na załatwienie wszystkiego. Rozmowę mamy już za tydzień
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.