Paulina_89 Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Dwa tygodnie temu przesiadalem sie w YVR i mimo ze mój samolot z PDX sie spoznil to zdążyłem bez problemu w ciagu godziny. I tak znalazlam info, ze moj samolot z Vancouver zazwyczaj ma jakies 30 min opoznienia, ale to roznie bywa. Ciekawe jak pojdzie w Toronto... Nic, chyba zaryzykuje. Dzieki za odpowiedz, andy
Amy Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Paulina_89 Nie chcialam zakladac nowego tematu, wiec zapytam tu - czy ktos mial okazje przesiadac sie na lotniskach w Toronto i Vancouver? Pytam, poniewaz moge zabukowac bilety, gdzie na przesiadke bede miala po 1 h na kazdym lotnisku i zastanawiam sie czy zdaze. Godzina to za malo wg mnie, lot w strone PL odbyl sie bez problemow gorzej bylo jak wracalam w Toronto jest odprawa imigracyjna i byla mega dluga kolejka ledwo zdazylam na lot do ATL, a mialam 2h na przesiadke.
Paulina_89 Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Godzina to za malo wg mnie, lot w strone PL odbyl sie bez problemow gorzej bylo jak wracalam w Toronto jest odprawa imigracyjna i byla mega dluga kolejka ledwo zdazylam na lot do ATL, a mialam 2h na przesiadke. w sumie nie wiem ile mam na przesiadke jak bede wracac, jeszcze nie sprawdzalam dokladnie. Poki co patrzylam na bilety z USA do Korei i przesiadki mam wlasnie w Toronto i Vancouver... wezme pod uwage to, co mowisz... Dzieki
sly6 Napisano 4 Marca 2015 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 w Toronto wiecej sie dzieje i lepiej leciec przez zachodnia Kanade i jak pisze andy ten czas powinien byc ok
Joanna30 Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Nie chcę zakładać nowego tematu, więc tu zapytam... Czy 45 minut na przesiadkę w Atlancie to wystarczający czas, żeby zdążyć? Samolot z Fort Lauderdale, a wylot do Amsterdamu.
Joanna30 Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Tak. Generalnie KLM. Ale boimy się, że to ciut mało na takie wielkie lotnisko, więc szukamy różnych rozwiązań...
kzielu Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Jeżeli przylot jest o czasie to maks 10 minut do gate'u...
KaeR Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Serio tak mało? Atlanta jest calkiem dobrze rozplanowanym lotniskiem, schodzi sie do kolejki i wbija sie na inny terminal jesli trzeba. Nigdy nie zajmowala mi przesiadka zbut wiele czasu nawet jesli trzeba bylo przemieszczac na inny terminal. Zostaje tylko kwestia przylotu o czasie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.