Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedawno naszła mnie myśl, że już niedługo... będą święta :P .

Mnie naszedl widok Swiat dwa tygodnie temu w jednym ze sklepow :blink: Czlowiek delektowal sie koncem lata,ostatkami ciepla,poszedl do sklepu,a tu choinki i bombki dookola. W tym roku chyba pomineli Thanksgiving,bo od razu z Halloween w lipcu przeskoczyli na Christmas :huh::huh:

Zapewne za jakies dwa miesiace zajace i jajka beda w sklepach.

Napisano

A ja wciaz do pracy w cienkiej koszulinie, shortach I sandalach. Dzis zimno tylko 20C ale od jutra znow 25C... Piekna jesien, jak co roku tutaj. Troszke sie grzybiarze martwia bo praktycznie od czerwca, poza drobnymi showerkami nie padal deszcz...

Napisano

Uwielbiam! w koncu normalne temperatury :) Ja tez zasuwam w t-shircie i shortach, do czasu az spadnie pierwszy snieg :) Albo chociaz temperatura ponizej 50F!

U mnie czekanie na śnieg odpada bo te białe płatki spadaja co dwa, trzy lata.

Napisano

To tylko pozazdrościć wam takich temperatur, u nas tylko w południe jest w miarę ciepło, rano i wieczorem niestety już kurtki trzeba zakładać.

A śniegu w mieście nie lubię, dla mnie mógłby być tylko w górach :P.